Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Beauty

Je haren stijlen zonder ze te beschadigen

FC Girls, 04 juni 2018

Je haren stijlen zonder ze te beschadigen

girl

Het gebruiken van een steil- of krultang is helemaal niet zo goed voor je haar. De hitte van het apparaat kan soms zo oplopen dat je je haren zelfs verbrandt! Steil jij ook zo vaak je haar en wil je dit doen zonder ze te beschadigen? Wij hebben zes tips voor jouw prachtige lokken!

#1. Gebruik hittebescherming

Je kent ze vast wel. Er bestaan superveel sprays die ervoor zorgen dat er een extra beschermlaagje vormt op je haar. Dit is ideaal om ervoor te zorgen dat je je haren niet zo snel verbrandt.  

#2. Blijf borstelen!

Geen steiltang in de buurt? No problem! Als je haar gemakkelijk te steilen is, en je bent dus snel klaar: Borstel je haar tot het helemaal droog is. Verzorg het daarna met een goede olie en je haar is binnen een paar minuten kaarsrecht. YAY!

#3. Gebruik een koude föhn

Föhn je haar met koude lucht! De koude lucht die uit de föhn komt, zorgt ervoor dat je haar niet pluist! Op deze manier wordt het dus een stuk gladder en is het beter voor je lokken.

#4. Steil niet te heet!

Het is belangrijk dat je je haren niet te heet steilt! Zo verbrandt je haar sneller. Zorg dus dat de stand niet hoger staat dan 190 graden.

 #5. Te veel stijlen

Jep, het blijft lastig! Maar als je je haar echt gezond wilt houden, is het verstandig om het niet al te vaak te steilen. You can do this.

#6. Gebruik een goede tang

Schaf een wat luxere tang aan. Deze hebben een betere kwaliteit waardoor je haren op een betere manier worden behandeld. Ook gaat hij langer mee!

Lees ook: Shop: 12x leukste zomerrokjes

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer