Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Beauty

Je bikinilijn scheren zonder bultjes te krijgen doe je zo

FC Girls, 08 december 2017

Je bikinilijn scheren zonder bultjes te krijgen doe je zo

legs

We kennen de struggle allemaal wel: je wilt er verzorgd uitzien en houdt daarom je bikinilijn netjes bij. Maar dan komt het… Jeuk, rode bultjes en megaveel irritaties. Elke keer opnieuw. Ugh! Gelukkig is er een manier om je bikinilijn te scheren zónder al die irritaties te krijgen. Fashionchick Girls to the rescue!

#1. Scrubben

Grote kans dat je je lichaam wel eens een scrub geeft. Je huid wordt hier namelijk superzacht van and we like that! Maar wist je dat hetzelfde geldt voor het scrubben van je bikinilijn? Gebruik een milde scrub en breng daarna een beetje babyolie aan. Wedden dat scheren nu een makkie is geworden?

#2. Gebruik een schone en scherpe scheermes

Natuurlijk is het altijd slim om een schoon en scherp scheermesje te gebruiken, maar dit geldt helemaal voor je bikinilijn. Let er ook op dat je scheermes meerdere mesjes achter elkaar heeft met een strookje rubber tussen de mesjes. Dat zorgt voor extra bescherming van je huid en dat is down under helemaal belangrijk! Tip: gebruik voor je bikinilijn een mesje voor guys. Die zijn namelijk ontworpen om het gezicht van jongens te beschermen.

#3. Scheer na een warme douche

Scheer jij je altijd gelijk zodra je onder de douche stapt? Stop right there! Het is veel beter om eerst een lekkere, warme douche te nemen en om daarna pas te gaan scheren. Van warm water gaan je poriën meer open staan en worden je haartjes zachter. Dat maakt het scheren veel makkelijker!

#4. Bijknippen

Heb je je bikinilijn al heel lang niet geschoren (oops!) maar vindt je dat het tijd is om hier verandering in te brengen? Dan is het slim om je haren eerst een beetje bij te knippen voordat je begint met scheren. Zo zie je de richting van je haargroei een stuk beter. Je moet namelijk altijd met de haargroei mee scheren om irritaties te voorkomen.

#5. Gebruik een PH-neutrale scheergel

Met scheergel verwijder je je haren een stuk soepeler. Gebruik wel een PH-neutrale scheergel die ook ongeparfumeerd is, zo is je scheergel extra mild en dat is fijn voor de bikinilijn!

#6. Babycrème na het scheren

Babycrème? Ja echt! Babycrème is ontworpen tegen luieruitslag en kan dus irritaties helpen voorkomen. Talkpoeder of zinkzalf kunnen ook goed helpen tegen irritaties. Handig!

Dit is de reden waarom guys altijd terugkomen als je ze negeert!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer