Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Hierom moet je meer complimentjes geven

FC Girls, 05 juli 2018


Complimenten krijgen en geven is natuurlijk superleuk. Zeg daarom eens vaker tegen je bestie dat ze er goed uitziet of geef eens een complimentje aan iemand die je niet kent. Maar ook onder vriendinnen mag er wat meer met lieve woordjes gestrooid worden. Durf je dat niet zo goed? Lucky you! Wij hebben vijf redenen om het wél te doen.


#1. Je maakt vrienden

Het is misschien een beetje eng om iemand die je niet kent een compliment te geven, maar het kan wonderen doen. Die persoon gaat je daardoor meteen aardig vinden en wie weet heb je er zo wel een nieuwe vriendin bij.


#2. Het maakt je dag

Is je beste vriendin net naar de kapper geweest? Geef haar dan een complimentje over haar nieuwe look. Hierdoor zal ze de hele dag stralen.


#3. Confidence

Niet alleen jouw zelfvertrouwen stijgt, maar het kan ook iemand anders een boost geven. Hoe leuk is dat?


#4. Waarderen

Als je een complimentje geeft aan een vriendin zal ze dit oprecht waarderen. Wij girls kunnen echt leven van lieve woordjes.


#5. Positive vibes

Gooi eens een complimentje in de groep en er zal meteen een positieve vibe ontstaan. Daar wordt iedereen toch vrolijk van? 


Heb jij vandaag iemand al een compliment gegeven? Deze vijf redenen laten duidelijk zien dat dat zeker de moeite waard is!


Lees ook: Zo overleef je een lange autorit


Beeld: Unsplash 


Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer