Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Hier moet jij je niet schuldig over voelen bij een break-up

FC Girls, 22 december 2017

Hier moet jij je niet schuldig over voelen bij een break-up

broken

Een break-up is nooit leuk en de kans bestaat dat jij achteraf last krijgt van schuldgevoelens. Lag het soms aan mij? Had ik meer tijd met hem door moeten brengen? Stop right there girl! Het is helemaal niet nodig om je schuldig te voelen en wel om de volgende redenen.

#1. Wanneer jij degene bent die het uitmaakt.

Je hoeft je helemaal niet schuldig te voelen wanneer jij degene bent die de relatie verbreekt. Ook al barst je lover misschien in tranen uit en smeekt hij je om jullie relatie alsjeblieft nog een kans te geven, it’s not your fault girl! Als jij het gevoel hebt dat de relatie zo niet meer verder kan, dan heb jij het recht om er een punt achter te zetten.

#2. Wanneer je geen contact meer wil na de break-up.

“Maar we kunnen toch vrienden blijven?” Nee, als jij na jullie break-up geen vrienden meer met je ex wilt blijven, dan hoeft dat helemaal niet. Grote kans dat het alleen maar ongemakkelijk wordt en dat je jaloers wordt wanneer hij een nieuwe liefde vindt.

#3. Wanneer je geen ‘goede’ reden hebt voor de break-up.

Soms mislukt een relatie gewoon omdat het niet lekker loopt tussen jullie. It’s that simple. Voel je dan ook zeker niet schuldig als je je boyfriend geen echte reden kunt geven waarom je het uit wilt maken. Je hebt er gewoon een slecht gevoel bij en je moet je eigen gevoel altijd vertrouwen!

#4. Wanneer jij je spullen terug wilt hebben.        

Toen jullie nog een relatie hadden, deelden jullie veel met elkaar. Maar nu het uit is tussen jullie, is het wel zo eerlijk dat ieder zijn eigen spullen terugkrijgt toch? Don’t feel ashamed en neem gewoon een lege tas mee naar zijn huis om je eigen bezittingen mee terug te nemen.

Voel je ook zeker niet schuldig over alles wat jij cadeau hebt gehad van hem, dat hoef je echt niet terug te geven. Hij gaf het op dat moment uit liefde en niet om er ooit iets voor terug te krijgen. There’s no need to feel sorry!

Dit zijn de leukste last-minute cadeaus voor de feestdagen!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer