Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Had Millie Bobby Brown’s Golden Globes hairdo een secret message?

FC Girls, 10 januari 2018

Had Millie Bobby Brown’s Golden Globes hairdo een secret message?

11

Dat Millie Bobby Brown een stijlicoon in de dop is, hoeft niemand ons te vertellen. Ze is pas 13 jaar en is nu al een van de meest stylish sterren in Hollywood. Terwijl de fashionwereld haar non-stop in de gaten houdt, gaat de Stranger Things-actrice gewoon nóg een stapje verder… Want zagen we nou een geheime boodschap in Millie’s hairdo tijdens de Golden Globes?

Even een korte uitleg voor iedereen die nog nooit van de Netflix-serie Stranger Things heeft gehoord (shame on you!): Brown speelt de rol van Eleven, een mysterieus meisje die het middelpunt is van de paranomale wereld waar de serie om draait. Eleven heeft een superkorte hairdo, dat later in de serie groeit tot een soort…matje we guess? Een kapsel dat totáál niet lijkt op de elegante ballerinaknot die ze tijdens de awards droeg!

Maar ondanks dat ze er als een echte fashionista uitzag tijdens de Golden Globes, leek het er wel op dat ze toch nog een subtiele hint naar haar Stranger Things karakter gaf. En de hint zat in haar stylish ballerina bun! Wanneer je namelijk naar de achterkant van haar kapsel kijkt, waar twee prachtige vlechten in zitten verwerkt, zie je twee parallelle lijnen lopen die verdacht veel op het cijfer 11 lijken!

11

We weten natuurlijk niet of Millie dit met opzet heeft gedaan of dat het gewoon puur toeval is, maar het zou ons niks verbazen als Brown goed heeft nagedacht over dit subtiele eerbetoon aan haar Stranger Things karakter. We love it!

Dit is dé kleur die elke fashionista zal dragen in 2018!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer