Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Hacks om je sneakers wit te houden

FC Girls, 22 juni 2018

Finally! Je kan je gloednieuwe witte sneakers aantrekken. Na een dagje shoppen zijn ze meteen helemaal vies geworden… Wij hebben vijf tips die ervoor zorgen dat je nieuwe aankoop lang mooi blijft.


#1. Wit, witter, witst

Het is natuurlijk niet handig om je mooie witte gympen aan te trekken naar een plek waar ze snel vies worden. Denk er dus aan waar je naartoe gaat. Dan voorkom je het probleem! 


#2. Shampoo

Zijn jouw sneakers geschikt om te wassen? Lucky you! Pak een doekje en smeer je witte stappers een beetje in met shampoo. Spoel ze daarna voorzichtig af met water, en de meeste vuil en vlekken zijn verdwenen.  


#3. Tandenborstel

Zit het vuil op plekjes waar je moeilijk bijkomt? Gebruik dan een tandenborstel. Dit zorgt ervoor dat je de kleinste plekjes kan schoonmaken. En makkelijker alles weg kan halen. Easy! 


#4. Nagellak

Nagellak kan de perfecte hack zijn die je vieze plekjes wegwerkt! Ontdek je kleine krasjes op je witte sneakers? Werk ze dan weg met een beetje witte nagellak.  


#5. Veters wassen

Het kan gebeuren dat de veters van je schoenen ook vies worden. Was de veters met de hand. Ze worden schoner als je ze in warm water wast. Voila!  


Lees ook: Dit doe je op de laatste schooldag


Beeld: Unsplash
Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer