Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Magazine

Guy insiders: wat is het gênantste dat je ooit bij een meisje deed?

FC Girls, 16 december 2017

Guy insiders: wat is het gênantste dat je ooit bij een meisje deed?

guy

Elke maand geeft ons zorgvuldig geselecteerde mannenpanel hun ongezouten mening over vrouwen, crazy trends en nog véél meer onderwerpen! En watch out: ze nemen daarbij geen blad voor de mond. ;) Deze keer bestaat ons mannenpanel uit Buddy Vedder, Julian Jordan en Thomas Cox. Even kijken wat er écht in hun hoofden omgaat!

Meet the panel

Buddy Vedder kan álles: hij speelt de rol van Rover in GTST, danst, presenteert én zingt. Meer buddy? Volg hem op Insta: @buddyvedder

Julian Jordan is the best friend of Martin Garrix en – als je het aan ons vraagt - the next big thing in dj-land. Deze man staat namelijk elke maand te draaien in Las Vegas. Meer Julian? Check hem op Insta: @itsjulianjordan

Thomas Cox is bekend van het YouTube-kanaal Concentrate en heeft zijn eigen kanaal: Thomas Cox. Op tv is de boy te zien als sidekick van Carlo Boszhard in Carlo’s TV Café. Meer Thomas? Volg hem op Insta: @thomascxx

Valt het jongens op hoe een meisje een bericht afsluit?

Buddy
“Mij wel. Zeker als een relatie nog aan het ontwikkelen is. Is het eerst nog maar één ‘x’ en zijn het er later drie, dan ben je goed bezig.”

Julian
“Ja, sowieso. Het slaat nergens op, maar soms kan iemand zo droog overkomen op WhatsApp dat ik diegene dan ook droog inschat.”

Thomas
“Mij maakt het niet uit, maar ik heb geleerd dat het voor vrouwen wél iets uitmaakt. The hard way, dus. Ik kreeg ooit een appje van een meisje dat ze met alleen een punt afsloot. Ik ging daar heel vrolijk op in, maar blijkbaar was ze toen boos en maakte ik het alleen maar erger.”

Wat is het gênantste dat je ooit bij een meisje hebt gedaan?

Buddy
“Pff, lastig... Ik ben een keer een afspraak vergeten! Nee, dat was geen topactie van me. Het spijt me nog steeds.”

Julian
“Een uur lang dronken over de bar hangen, toen ik mijn huidige vriendin probeerde te versieren. Ik denk dat het er best gênant uit zag, haha.”

Thomas
“Ik moest een keer voor een video – het was dus nep – een meisje ten huwelijk vragen midden in Parijs. De mensen die eromheen stonden, dachten dat het echt was. Dat was heel eng en best wel gênant.”

Dit item komt uit het zevende nummer van Fashionchick Girls. De nieuwste Fashionchick Girls is nu te koop in de winkel én online!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer