Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Magazine

Guy insiders: wat is de bro-code nou echt?

FC Girls, 11 maart 2018

Guy insiders: wat is de bro-code nou echt?

b

Ze geven gráág hun ongezouten mening en nemen geen blad voor hun mond. Jup, we hebben het over ons zorgvuldig geselecteerde mannenpanel bestaande uit Buddy Vedder, Julian Jordan en Thomas Cox. Eens kijken wat er écht in hun hoofden omgaat!

Meet the panel:

Buddy Vedder kan alles; hij speelde de rol van Rover in GTST, danst, presenteert én zingt. Meer buddy? Volg hem op insta @buddyvedder.

Julian Jordan is the best friend van Martin Garrix en - als je het ons vraagt- the next big thing in dj-land. Deze man staat namelijk elke maand te draaien in Las Vegas. Meer Julian? Check hem om insta@itsjulianjordan.

Thomas Cox is bekend van het YouTube-Kanaal Concentrate en heeft zijn eigen kanaal Thomas Cox. Op tv is de boy te zien als sidekick van Carlo Boshardt in Carlo's TV café. More Thomas? Volg hem op insta @thomascxx.

#1. Welke trend mogen girls vaker dragen?

Buddy: "Een croptop! Vind ik sexy. Menig man heeft daar een nekhernia aan overgehouden."

Thomas: "Ik zie de laatste tijd veel petten bij vrouwen, En dan bedoel ik geen caps, maar van die stoffen, vrouwelijke varianten. Die staan leuk bij een winterse outfit."

Julian: "Sneakers. Een meisje op exclusieve sneakers vind ik heel cool. In mijn ogen laat ze dan zien dat ze zich verdiept in fashion."

#2. Wat is de bro-code nou echt?

Buddy: "Het is een soort ongeschreven regel tussen jongens waardoor je geen move mag maken naar bijvoorbeeld de ex van één van je maten."

Thomas: "De bro-code is de hoogste omgangscode die er is. Vrienden laten elkaar niet in de steek, doen elkaar geen nare dingen aan en doen niets met elkaars vriendinnen, exen of crushes zonder nadrukkelijke toetemming. Een bro zal ook nooit zijn vriendin tussen een vriendschap laten komen. Het is de heilige omgangsvorm tussen bro's. Je kunt het zien als een soort religie, maar dan beter. Er zijn regels, maar je hoeft niet te bidden."

Julian: "Dat zijn toch ongeschreven regels voor mannen onder elkaar? Dat is wat ik denk, tenminste. Het houdt in dat je als vrienden niet met elkaars exen ouwehoert."

Dit item komt uit het tweede nummer van Fashionchick Girls. De nieuwste Fashionchick Girls (3) is nu te koop in de winkel en online.


Meer inside information van deze guys lees je hier.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer