Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

Gossip girl-acteur Ed Westwick reageert op beschuldiging verkrachting

FC Girls, 08 november 2017

Gossip girl-acteur Ed Westwick reageert op beschuldiging verkrachting

r

Gistermiddag werd Gossip Girl-acteur Ed Westwick beschuldigd van verkrachting. Wat?! Actrice Kristina Cohen vertelde in een uitgebreide Facebookpost dat hij haar drie jaar geleden zou hebben verkracht in zijn huis. Ed reageerde vandaag op zijn Instagram account.

Kristina Cohen claimt dat ze drie jaar geleden aan het daten was met bekende producer Kaine Harling. Volgens haar gingen ze naar het huis van Ed in Hollywood Hills. Eenmaal daar aangekomen sloeg de gezellige sfeer om en stelde Ed voor dat ze allemaal seks met elkaar moesten hebben. Kristina was erg moe en weigerde dit. Ze besloot een dutje te doen. Toen ze eenmaal wakker werd, lag Ed bovenop haar en verkrachtte hij de actrice.

Ed ontkent dit hele verhaal en liet op Instagram weten: “I do not know this woman. I have never forced myself in any manner, on any woman. I certainly have never committed rape.”

Zowel de zus van Kristina, Catalina Colgate, en een vriendin, Blaise Godbe Lipman, lieten afzonderlijk weten dat Kristina hen drie jaar geleden over het voorval heeft verteld. Ook al is er nog niet veel duidelijk: let’s hope for the best.

Dit herken je als je lippenbalsem-addict bent!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer