Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Girls met deze sterrenbeelden zijn echte flirts

FC Girls, 06 november 2017

De één is een echte verleidster en de ander weet gewoon niet waar ze moet beginnen. Maar wist je dat je sterrenbeeld ook kan bepalen of je een echte flirt bent of niet? It’s true! Heb jij één van deze drie sterrenbeelden? Lucky you, dan zullen de jongens als een blok voor je vallen ;)

Ram
Ben jij geboren tussen 21 maart en 19 april? Congrats girl, dan ben jij een echte flirt! Maar jij gaat niet zomaar voor de eerste beste guy. Nee, jij wil het beste van het beste! Je kiest je lovers heel selectief en jij bent degene die de eerste stap zet. Je bent hartstochtelijk, zelfverzekerd en je houdt wel van een beetje actie.

Leeuw
Girls die tussen 23 juli en 22 augustus geboren zijn, kunnen er ook wat van! Leeuwen zijn namelijk enorm goed in flirten en guys voelen zich instant tot jou aangetrokken. Maar jij zoekt niet zomaar een korte flirt, jij wil iemand die ook echt je allerbeste vriend zal zijn. Cute! Wanneer je eenmaal een knapperd aan de haak hebt geslagen, ben je zo trouw als het maar kan. En natuurlijk verwacht jij hetzelfde van je lover!

Boogschutter
Last but not least zijn ook Boogschutters the lucky ones. Flirten is één van je kwaliteiten, maar verliefd worden gaat niet zo snel bij jou. Je bent namelijk erg kieskeurig! Maar daar heb je een goede reden voor en wanneer je wél iemand vindt waar je mee verder wilt, dan ben je heel erg trouw en kan jouw lover je voor de volle 100% vertrouwen!

Lees ook: Dit herken je als je niet meer verliefd bent

Beeld: Unsplash

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer