Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Gigi Hadid reageert op haat over haar relatie

FC Girls, 06 juli 2018

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn weer samen, maar houden hun relatie nog voor zichzelf. De zanger en het topmodel reageren bijna nooit op comments of nare reacties alleen toen er een Instagram account beweerde dat hun relatie ‘fake’ was en alleen voor promo, greep Gigi in. Ze plaatste een serieuze comment onder de post.


Het Instagram account is inmiddels verwijderd. Er werd veel gepost over Gigi en Zayn, vaak negatief en Gigi was het nu zat. Ze vraagt het account te stoppen met haar te taggen in alle berichten. “It’s just negative.”


Deze roddels werden verspreid omdat Zayn Gigi niet volgt op Instagram. Maar Gigi zegt: “Ik heb zijn follow niet nodig, mijn ogen staan getatoeëerd op zijn borst.” Hoe goed is deze comeback? You go Gigi! Een andere gebruiker reageerde op het bericht van Hadid om te zeggen dat ze het beter via DM had kunnen zeggen. Gigi nam ook de tijd om hier een reactie onder te plaatsen.        


Ze wil duidelijk maken dat ze ook gewoon een mens is en dat zulke opmerkingen en posts pijn doen. Dit heeft Gigi met een volwassen en duidelijke reactie aangepakt.     

Check hier haar reacties


Lees ook: Zayn plakt geen label op relatie met Gigi


Beeld: Getty Images

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer