Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

Gigi en Bella Hadid houden girls night out met Zayn’s moeder

FC Girls, 21 december 2017

Gigi en Bella Hadid houden girls night out met Zayn’s moeder

Gigi

Gisteren werd Gigi Hadid na de hockeywedstrijd van de New York Rangers gespot in Madison Square Garden met haar zus Bella en broer Anwar. Maar het was niet alleen de Hadid family die samen een gezellige tijd hadden. Ook Trisha, de moeder van Zayn Malik, was namelijk van de partij. De avond veranderde hierdoor in een echte girls night out!

Gigi en Bella verschenen bij de hockeywedstrijd in de kleuren van het hockeyteam uit New York. Om hun outfit helemaal af te maken, droegen ze beide rode lippenstift en hadden ze hun haar in een staart gedaan. Toen de wedstrijd eenmaal was begonnen, werden de zussen gespot terwijl ze gezellig snuggled up tegen Trisha Malik zaten. Ook Nicola Peltz, de vriendin van hun broer Anwar, was erbij. Boyfriend Zayn Malik was echter nergens te bekennen.

GigiGigi

De groep girls deelden meerdere stories op Instagram van hun gezellige girls night out, waarin verschillende selfies van de meiden te zien waren. En of course vergat Gigi haar boyfriend niet en postte ze de dag na de wedstrijd een foto van haar en Zayn op het Met Gala van afgelopen jaar, met daarbij de tekst: “Oo he’s so freakin gorgeous I could just melt every day.” So sweet!

Gigi

Yes: knuffelen maakt je relatie sterker!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer