Magazine

Get it while it’s hot: onze all new special met Bibi!

FC Girls, 11 oktober 2017

Get it while it’s hot: onze all new special met Bibi!

fcgirls6

We hebben een special voor jullie en it's all about fashion en influencers! Trust us...dit wil je niet missen. Altijd al willen weten hoe het leven van een influencer eruit ziet? Check this out!

We hadden een geweldige shoot met YouTuber Bibi Breijman die op de cover en in het blad straalt in de meest amazing outfits! Check de awesome video hier.

We praten met drie meiden die van mode hun werk hebben gemaakt. Shoe designer Zeynep vertelt over de keer dat Rihanna 7(!) paar van haar schoenen bestelde. Wow! En de 17-jarige Sterre legt uit hoe ze als jongste designer ever op de Amsterdam Fashion Week terechtkwam. Ruba maakt hoofddoeken en voor ze het wist werkte ze ineens samen met niemand minder dan Dolce & Gabana. Deze girls leven de fashion dream!

Benieuwd hoe de kast van blogger Larissa Bruin eruitziet? Vooral heel groot en jaloersmakend. Dit moet je zien! Lees wat nieuw is op fashion- en beautygebied en shop till you drop, maar be safe! Een shopverslaving is een echte aandoening waar je niet blij van wordt. Lees hier meer over in de special.

Winnares van HNTM 2016 Akke Marije legt uit dat looks niet alles zijn. Doe de test om uit te vinden of jij een social media addict bent en lees nog veel meer leuke, bizarre en geweldige verhalen in de special die vanaf nu in de winkels ligt. Of shop 'm hier online.

Have fun!

 cover

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer