Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Winnen

GESLOTEN: WIN: tickets Pitch Perfect 3

FC Girls, 05 december 2017

GESLOTEN: WIN: tickets Pitch Perfect 3

Pitch Perfect, the guilty pleasure van velen is back en het lijkt alsof ze nooit zijn weggeweest. Wij krijgen geen genoeg van de meiden van Pitch Perfect.

yo

Zij beleven nu meer actie, zang en dans dan ooit tevoren. This is your change! Zo heb jij weer een nieuw excuus om gezellig met je besties samen komen te voor een ouderwetse movie night. Wil jij fleeky naar de bioscoop? Pitch Perfect heeft een eigen croptop and guess what? Deze krijg je erbij! #yay

In Pitch Perfect 3 gaan de bella’s in hun eentje, elk hun eigen weg. Toch willen zij het plezier in optreden weer terug hebben. Dan opeens krijgen zij de kans om op tournee te gaan in het buitenland! Die kans laten zij niet schieten en komen zo nog één laaste keer bij elkaar om samen muziek te maken. Wanneer de meiden aankomen in het buitenland, zien zij dat de concurrenten allemaal met instrumenten spelen ‘oh no!’ De bella’s moeten dus nog harder hun best doen om te strijden tegen de andere teams.

De pitches komen dus nog één keer samen om een te gekke eindknaller te maken. Hou jij ook zo van zingen, humor en een beetje drama? Pitch Perfect has it all! De stoere chicks van Pitch Perfect gaan weer de leukste avonturen beleven en komen zo nog dichter bij elkaar bij de farewell tour.

Zit jij ook al op het puntje van je stoel om te horen hoe het afloopt? En wil jij deze film absoluut in real life zien? Fashionchick Girls geeft maar liefst 5x 2 kaarten weg en daar krijg je ook nog is een te gekke croptop bij! Laat in de reacties weten welke meiden horen bij jouw girl squad en wie weet heb jij straks de kaarten in handen.

Vanaf 21 December in de bioscoop.

Lees ook: 6 fases waar je doorheen gaat als je favo serie stopt.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer