Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Winnen

GESLOTEN: Win: Het spannende boek Has#tag

FC Girls, 09 november 2017

GESLOTEN: Win: Het spannende boek Has#tag

d

Ben jij weleens in de wereld van sexting, online pesten en catfisching verwikkeld geraakt? Auteur Dirk Bracke heeft het boek Has#tag geschreven met het doel jongeren te informeren en te adviseren. Dirk schreef dit boek met de hulp van vijf jonge meiden, die hun ervaringen deelden. Een verhaal voor tieners, door tieners.  Aangrijpend en een échte eye-opener.

Marie is 17 jaar. Twee jaar geleden is er iets verschrikkelijks gebeurd waardoor Maries zelfvertrouwen zoek is. Zelfs haar bestie Chloé weet niets van haar vreselijke geheim. Door zich uitdagend te kleden trekt knappe Marie de aandacht van heel wat jongens, waardoor ze haar problemen even kan vergeten. Toch kan die aandacht haar maar tijdelijk helpen. Tot in de Facebook-chat Anton opduikt, een jongen die stap voor stap haar vertrouwen wint. Maar is deze creep wel echt te vertrouwen?

Has#tag vertelt het verhaal vanuit verschillende personages. Het boek begint met het hoofdstuk #Vooraf waarin we lezen over een jongen die duidelijk slechte bedoelingen met meisjes heeft. Een leuk detail is ook dat elk hoofdstuk begint met een hashtag.

Een super spannend en leerzaam boek om helemaal in te kruipen. Ben jij al nieuwsgierig geworden? Laat in de reacties op Facebook weten wat jouw favoriete has#tag is en wie weet win jij dit toffe boek!

Lees ook: Op deze leeftijd ontmoeten veel girls de ware

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer