Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Winnen

GESLOTEN: New perfume ‘it’s me, Akke Marije’!

FC Girls, 10 oktober 2017

GESLOTEN: New perfume ‘it’s me, Akke Marije’!

w

Akke Marije, winnares van Hollands next topmodel 2016, heeft een eigen parfum mogen maken! Het parfum heeft de geur van freedom and happiness. Hij ruikt naar jasmijn, oranje bloesem en patchouli, mmmm. De shoot van de fleeking Akke, was op the place to be: Ibiza. Fans mochten de naam bedenken van haar nieuwe parfum: It’s me! Akke Marije.

Een jaar geleden heeft naturel beauty Akke Marije, Holland’s next topmodel gewonnen en mocht zij haar eigen parfum maken. De Friese Akke Marije is opgegroeid als boerendochter en is het platteland gewend. Met alle dieren die daarbij horen. De fotografe waar Akke Marije mee heeft gewerkt voor haar nieuwe parfum heeft een blind paard gered en toen Akke dit hoorde wilde zij meteen iets betekenen voor haar. Daarom gaat een deel van de opbrengst van haar parfum naar een prachtig doel: het ondersteunen en redden van zieke paarden. Het is een mooie verbinding tussen haar wortels en de nieuwe wereld waar ze in zit.

k

Wij mogen maar liefst 3x ‘It’s me! Akke Marije’ weggeven! Wil jij kans maken op dit heerlijke parfum, laat ons dan in de reacties op social media weten waarom jij Akke’s nieuwe geur wil proberen! En wie weet ben jij de lucky winner!

De parfum is in alle 58 Thesting winkels te koop en online bij themodelhouse.tv

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. WINNAARS ZIJN PERSOONLIJK OP DE HOOGTE GESTELD.

Lees ook: Curvy supermodellen in een nieuwe modellenwedstrijd.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer