Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Finstagram is dé nieuwste Instagramtrend!

FC Girls, 27 januari 2018

Finstagram is dé nieuwste Instagramtrend!

selfie

Van de vele Instagramtrends die we al hebben gezien, is Finstagram waarschijnlijk toch wel een van onze favoriet. Als jij heel graag met de socialenetwerksite bezig bent, maar het zat bent om altijd perfect te moeten lijken, dan moet je Finsta zeker een kans geven! Ook bekende influencers als Vivian Hoorn doen mee!

Finstagram, Finsta of fake Instagram is een trend die je sociale media nog leuker zal maken. De hype bestaat al een tijdje, zo doe je mee aan deze trend.

Privéaccount

Bij het fenomeen is het de bedoeling dat je een tweede account aanmaakt en dat op privé zet. Dat profiel deel je alleen met je beste vrienden. Je volgt en accepteert dus alleen mensen die je héél goed kent én vertrouwt. De inhoud die je op het extra account post zijn namelijk je meest gênante foto’s en filmpjes!

Zichzelf zijn

Heel wat gebruikers waren het zat om telkens te letten op wat ze posten, omdat ze er constant perfect moeten uitzien. Zo kwamen ze op het idee om een tweede account te maken waarop ze helemaal zichzelf kunnen zijn. De naam van de trend is dus eigenlijk misleidend, want echter dan dat kan niet.

Gênante dingen

Op die manier kan je heel wat verschillende gênante en persoonlijke dingen plaatsen zoals lelijke selfies, grappige foto’s, persoonlijke grapjes, outfits waar je advies bij nodig hebt en screenshots van grappige groepsgesprekken. Daarom is het belangrijk dat alleen mensen die jij vertrouwt daar toegang tot hebben. Want als je ‘vrienden’ ze delen met de hele wereld, heeft het natuurlijk niet echt veel nut.

Bron: www.Pexels.com

Odette: "Zo draag ik de pyjama trend"

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer