Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Finally: Kylie over de naam van haar babygirl

FC Girls, 11 mei 2018

Finally: Kylie over de naam van haar babygirl

Kylie Jenner

Kylie Jenner houdt de gemoederen al een aantal maanden flink bezig. Eerst wist ze weken geheim te houden dat ze zwanger was (shock!) en vervolgens koos ze wel een heel speciale naam voor haar dochter: Stormi. In een Q&A met niemand minder dan zus Kim doet ze eindelijk een boekje open over deze unieke naam en haar bevalling.

Het zou de Kardashian-Jenner familie niet zijn als ze hun kids een doodnormale naam zouden geven. Nadat Kim in januari dochter Chicago kreeg, moest Kylie daar natuurlijk aan zien te tippen. En surprise, volgens Kylie heeft haar dochtertje van drie maanden oud haar naam dan ook zelf gekozen. Tijdens de Q&A zegt ze: "Ik weet eigenlijk niet hoe we bij Storm kwamen. Haar vader zegt dat hij het was, maar ik heb het gevoel dat het mijn idee was en daar bleven we eigenlijk gewoon bij’’. Daarna vertelde Kylie dat ze Storm te gewoon vond en het daarom Stormi werd: "het bleef gewoon hangen’’. Kylie zegt dat er veel meer andere namen waren die ze misschien beter vond, maar ze had het gevoel dat Stormi haar eigen naam al had uitgekozen. "Like, it was just her name’’, zoals Kylie dat typisch zegt.

Ook vertelt Kylie tijdens dat het niet heel handig was om zus Khloé, die zelf hoogzwanger was op dat moment, bij de bevalling te hebben. Khloé was ‘so freaked’ en ze had het gevoel dat het haar nóg banger maakte. Ondanks dat zegt Kylie dat het toch belangrijk was om haar erbij te hebben. Khloé was namelijk bij alle andere bevallingen van de Kardashian zussen en Kylie zou haar dan ook niet willen missen.

Eigenlijk zit er dus helemaal geen diepzinnige boodschap achter de naam van Kylie’s babygirl, jammer hè…

Beeld: Getty Images

Lees ook: OMG: Selena Gomez mist haar ex Justin Bieber!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer