Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Finally! Asos heeft nu korting voor studenten in Nederland

FC Girls, 26 september 2017

Finally! Asos heeft nu korting voor studenten in Nederland

s

Asos is één van onze favo winkels. Er is voor iedereen wel wat wils, van basic shirtjes tot party dresses. Eigenlijk is er véél te veel keus, maar jij vindt gegarandeerd de perfecte outfit. En nu komt nog het goede nieuws, je krijgt vanaf nu eindelijk studentenkorting! Happy shopping girls.

De Britse webshop ASOS (As Seen On Screen) is populair onder de Nederlandse girls. Ook bij jou, geef maar toe. Tot nu toe was er alleen nog maar korting voor de Britse studenten. Bummer! Maar nu is het dan eindelijk zo ver, korting! Kan je als arme student goed gebruiken right?

De studentenkorting ontvang je in je studentenmail. Helaas is het onmogelijk om te cheaten want e-mailadressen zoals g-mail en hotmail pakt hij niet. Yup... we hebben het al voor je getest. Wanneer je je hier aanmeldt, krijg je een eigen persoonlijke kortingscode toegestuurd en kan het genieten beginnen. Het enige wat je nog wel met doen is aangeven wanneer je denkt af te studeren, zo lang blijft de code namelijk werken. Maar ja wat is er mis met aangeven dat je nog minstens vijf jaar in de schoolbanken zit? ;) 

18x fluffy jassen voor het koude weer, shop ze hier

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer