Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Magazine

Fashionchick Girls; The party edition is hier!

FC Girls, 06 december 2017

Fashionchick Girls; The party edition is hier!

fl

De nieuwe Fashionchick Girls staat helemaal in het teken van deze feestelijke maand, dus are you ready to party?!

Nog niet besloten wat je gaat dragen tijdens de feestdagen? No worries, we got you! In dit nummer vind je de 60(!) allermooiste feestjurkjes en lees je hoe je de trends van nu kunt omtoveren tot de allercoolste partyproof looks.

Neem een kijkje in de kast van YouTuber Juultje en ontdek wat haar ultieme partylook is en hoe ze dit graag afwisselt met lekkere comfy sweaters.

Benieuwd wat Vinchenzo Tahapary midden in de nacht in zijn onderbroek in een lift deed? Lees dan snel het Guy Talk interview en leer de zanger met de heerlijk zwoele stem beter kennen.

Ben jij een echte queen of the dancefloor of ben jij meer op je plek op de bank met een dekentje en een kopje thee? Find out in de quiz of jij een echte party-animal of een stille huismus bent!

Over feesten gesproken… Er bestaat ook iets als te hard feesten, letterlijk. Fay vertelt hoe zij gehoorschade opliep door te harde muziek op een schoolfeest. Be warned!

December is een maand die vol zit met feestjes en leuke dingen, dus jij wil natuurlijk je huiswerk en andere vervelende klusjes zo snel mogelijk af hebben om zo veel mogelijk tijd over te houden voor leuke dingen. In het focus-dossier lees je hoe je dit kunt doen! Focus, girl, focus.

Als je denkt aan een feestelijke stad, dan denk je vast aan Londen. En goh, wat toevallig: deze maand delen we de tofste en feestelijkste highlights van de Britse hoofdstad met jou! Ontdek welke etalages je echt móet checken, waar je roze pancakes kunt scoren en waar je het beste kunt shoppen.

Stel je voor dat je verliefd wordt op je bestfriend! Hefig... Of juist een feestje als het wederzijds is! Het overkwam Chantal en Miranda. Benieuwd naar hun bijzondere liefdesverhaal? Lees het in de real life story.

Genoeg om enthousiast over te worden toch? Als kers op de taart en klap op de vuurpijl vind je bij deze nieuwste Fashionchick Girls in de winkel ook nog een super-cute make-uptasje! Zo kun je je feestelijke make-up veilig opbergen en meenemen naar je al je parties deze maand!

Dus hup hup, you know what to do! De Fashionchick Girls ligt vanaf nu in de winkels en is online te krijgen via deze link.

See you soon!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer