Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Enzo Knol reageert op roddels over nieuwe vriendin

FC Girls, 29 juni 2018

Een paar dagen geleden kwam het nieuws dat Enzo Knol en Dee nu definitief uit elkaar zijn, so sad. De exen maakten dit bekend op Instagram en Twitter. Enzo zei dat hij hier niet meer op terug zou komen maar de vlogger heeft het tegendeel bewezen…

Het stel was vijf jaar lang samen en Dee maakte een heel groot deel uit van de dagelijkse vlogs van haar vriendje Enzo. Kijkers waren dol op haar. Helaas besloten ze om vorig jaar uit elkaar te gaan. Na een verdrietige tijd kwamen de twee toch weer samen, yay!


Ze hebben het dus weer geprobeerd, maar het bleek toch niet voorbestemd. Veel fans vinden het verschrikkelijk en er wordt veel gepraat over de situatie. Het ging al snel rond dat Enzo een nieuwe vriendin had. Dit kwam door een reflectie van een blond meisje in zijn zonnebril, dat te zien was in de vakantievlog.


Maar de vlogger kon het niet laten om op dit verhaal te reageren. Op Instagram vertelde hij wat hij hiervan vond: "Nee ik heb geen nieuwe relatie en daar heb ik op dit moment ook geen behoefte aan," schrijft hij. "Ik ben 5 jaar samen met Dee geweest dus heb alsjeblieft een beetje respect en ga geen onzin verspreiden dat er een nieuwe relatie aan de gang is met wie dan ook."


Wat denken jullie van deze situatie?  

Lees ook: OMG: Enzo Knol en Dee zijn echt uit elkaar

Beeld: Instagram Enzo Knol

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer