Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Door dit eten slaap je beter

FC Girls, 03 juni 2018

Door dit eten slaap je beter

eten

Yes, eindelijk een keertje op tijd naar bed. Maar dan krijg je het grote probleem dat je niet in slaapt kunt komen. Uren naar het plafond staren helpt niet en je wilt niets liever dan gewoon slapen! Wij hebben soorten eten die ervoor gaan zorgen dat je sneller in slaap valt.

#1. Walnoten

Walnoten zitten vol stoffen die ervoor zorgen dat de geest ontspant. Een handje walnoten is dus perfect voor het slapen gaan!

#2. Banaan

In een banaan zit het stofje tryptofaan. Dit zorgt voor een kalmerend effect. Zorg dus dat je een banaan eet voor het slapen gaan. YUM!

#3. Thee

Een lekker kopje warme thee voor het slapen gaan, kan ervoor zorgen dat je een heerlijke nachtrust krijgt! Je hebt verschillende soorten thee die een kalmerend en rustig gevoel kunnen geven. Probeer bijvoorbeeld een kruiden of kamillethee!

#4. Amandelen

De amandel schijnt een van de gezondste noten ever te zijn. Ze bevatten magnesium. Dit stofje zou stress een stuk moeten verminderen. Handig!

#5. Zoete aardappel

YAY! Misschien een wat aparte smaak, maar zoete aardappel moet ervoor zorgen dat jij straks als een prinses slaapt. Het schijnt dat de aardappels slaapverwekkend werken.

Lees ook: Dit herken je als je intelligent bent

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer