Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Magazine

Donny Roelvink: “Sporten hielp tegen mijn depressieve gevoelens”

FC Girls, 17 maart 2018

Donny Roelvink: “Sporten hielp tegen mijn depressieve gevoelens”

iii

Hij scoorde zijn eerste filmrol in Misfit, deed mee aan het tv-programma Into The Waves, werkt als model en o ja: runt ook nog een bar. Broertje ván? Nope, Donny Roelvink (20) gaat voor zijn eigen goals. I n de nieuwe Fashionchick Girls staat een awesome interview met Donny. Hieronder lees je alvast een preview.

Ooit werkte je in een coffeeshop, nu ben je acteur en model. Hoe is dat zo gegaan?
“Toen ik een jaar of zestien was, zat ik niet zo lekker in m’n vel. Ik vond mezelf te dik en het ging niet goed op school en met mijn relatie. Ik besloot het roer om te gooien en begon met sporten en gezond eten. Dat hielp enorm tegen de depressieve gevoelens die ik had. Toen ik een foto van mezelf op Instagram postte, kreeg ik verschillende klussen aangeboden. Zo ben ik een beetje in het wereldje gerold.”

Je kreeg je filmrol aangeboden?
“Ja! Ik ben voor Misfit gevraagd. Ik moest wel eerst auditie doen natuurlijk, maar twee dagen later werd ik gebeld met het nieuws dat ik de rol had. Best toevallig, want ik was al langer van plan om acteerlessen te volgen.”

Meant to be dus?
“Het heeft gewoon zo moeten zijn, haha. In een film spelen is heel anders dan voor de camera staan in De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken. Voor de film moest ik een script uit m’n hoofd leren en een karakter neerzetten, in onze realityserie was ik mezelf. Een wereld van verschil, maar superleuk om te doen.”

In Misfit speel je een sporty type. Hoe ijdel ben jij?
“Ik sta niet langer voor de spiegel dan mijn vriendin – dat zou knap zijn, haha. Maar ik ben wel om de twee weken bij de kapper te vinden en ik pak af en toe een zonnebankje. Ik sport ook veel, maar dat beschouw ik als onderdeel van mijn werk. Ik ben nu ook model en dan is het belangrijk om er goed uit te zien.”

Wil jij weten hoe het met Donny zijn modellen-carrière gaat en wat nou echt zijn guilty pleasures zijn? Check het interview in de nieuwste Fashionchick Girls.

Lees ook: Twan Kuyper: "Om ver te komen moet je een beetje gek zijn"

Beeld: Otto van den Toorn 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer