Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

Dit zijn de voordelen van een lange-afstandsrelatie

FC Girls, 27 december 2017

Dit zijn de voordelen van een lange-afstandsrelatie

love

Een lange-afstandsrelatie is niet altijd even makkelijk. Jullie kunnen niet zomaar even bij elkaar langs en ook communiceren is een stuk lastiger. Misschien zou je het in eerste instantie niet eens denken, maar wist je dat lange-afstandsrelaties ook veel voordelen hebben? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

#1. Jullie hebben een sterkere emotionele band.

Omdat jullie elkaar niet zo vaak zien, is jullie emotionele band sterker dan jullie fysieke band. Het gaat bij jullie dus niet alleen maar om uiterlijk, maar vooral om de goede gesprekken die jullie samen kunnen voeren. En trust us, dat is een betere basis voor een langdurige relatie dan een relatie op basis van fysieke intimiteit!

#2. Je kent elkaar door en door.

Huh, maar we zien elkaar juist minder dan andere stelletjes? Dat is waar, maar juist omdat je elkaar bij een lange-afstandsrelatie minder vaak ziet, is jullie relatie vooral gebouwd op woorden. Jullie appen en bellen heel veel met elkaar en dankzij deze goede comminication skills houden jullie de relatie in stand!

#3. Je waardeert jullie tijd samen veel meer.

Waar andere stelletjes elkaar dagelijks zien en het voor hen als een gewoonte begint te voelen, krijg jij nog steeds elke keer vlinders in je buik als je je lover finally weer ziet! Omdat je hem niet zo vaak ziet, blijven jullie ontmoetingen elke keer weer speciaal. Al deze speciale momenten en herinneringen maken jullie relatie weer ontzettend sterk!

#4. Communiceren met elkaar is geen enkel probleem.

Jullie zullen misschien vaker een kleine ruzie hebben vanwege miscommunicatie via WhatsApp of sms’jes. Berichtjes kunnen namelijk anders overkomen dan de bedoeling was en omdat jullie niet samen zijn, kunnen jullie elkaars stem en lichaamstaal er niet bij zien. Maar hierdoor leren jullie wel perfect kleine conflicten oplossen en communiceren als de beste!

#5. Je hebt meer tijd voor jezelf.

Omdat jullie niet 24/7 bij elkaar zijn, blijft er meer tijd over voor me-time! Dat betekent dus plenty of time voor je hobby’s en passies. Wie wil dat nou niet? Tijd voor jezelf maakt je gelukkig en dat zul je ook gelijk uitstralen naar anderen. Yes please!

Pretty in gold: deze essentials moet je hebben!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer