Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

Dit zijn de vijf relatiefases die elk koppel meemaakt

FC Girls, 24 november 2017

Dit zijn de vijf relatiefases die elk koppel meemaakt

Of je nu een amazing crush hebt, net een relatie bent begonnen of al jaren happy in love bent met je vriendje: elke relatie kent een aantal standaardfases. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet, zodat jij erachter kunt komen wat je nog te wachten staat!

stel

#1. De vlinders-in-je-buik-fase

Je bent head over heels en alles aan deze fase is leuk! Jullie leren elkaar beter kennen en raken steeds meer op elkaar ingesteld. Het enige wat jullie willen, is constant samen zijn. De verliefdheidsfase duurt gemiddeld zes tot twaalf maanden.

#2. De real partnership-fase

In deze fase ben je al een tijdje samen en iedereen kent jullie ondertussen als een koppel. Als een van jullie beiden niet aanwezig is, wordt er altijd gevraagd waar de ander is. Jullie kennen elkaar ook door en door en spelen steeds beter in op elkaars behoeftes. In deze fase beginnen jullie na te denken over de toekomst.

#3. De struggle-fase

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: in deze fase worden de meeste relaties verbroken. Dit komt omdat de illusie ‘this love is forever’ hier meestal wegvalt. Verliefdheid zal plaats maken voor teleurstelling. De roze bril valt weg en het enige dat je nog in je partner ziet, zijn slechte eigenschappen.

Vaak trekt een van de partners zich ook een beetje terug, omdat hij of zij behoefte heeft aan ruimte. De ander voelt zich op zijn of haar beurt meestal wat verlaten. Het is heel belangrijk om in deze fase tot het besef te komen dat je jouw leven wilt delen met je vriendje. Kom dit besef niet? Dan is de enige andere optie uit elkaar gaan…

#4. De stabiele-relatie-fase

Jullie relatie is weer back to normal. Woohoo! Jullie beseffen nu beter dan ooit dat jullie de rest van jullie leven willen doorbrengen met elkaar.

#5. De commitment-fase

Jullie zetten nu een hele nieuwe stap in jullie relatie, want jullie zijn nu helemaal verbonden! Dit wil niet zeggen dat jullie meteen moeten trouwen en aan kindjes moeten beginnen. Eén ding weet je wel: jullie zijn zeker van elkaar en willen met elkaar verder. Zo simpel en mooi kan liefde zijn.

Love me forever

Temerity Jones Boudoir Spons Groot HartSuccubus
€ 12,95 € 6,47
PANDORA Charm murano hart 791664PCZ-Pandora Pandora
€ 39,00
Guess OORRINGEN LOVE CHAIN HARTGuess OTTO
€ 19,00
REPETTO REPETTO EAU FLORALE GIFTSET EAU DE TOILETTE 30ML + BODY LOTION 50MLREPETTO ICI PARIS XL
€ 19,99
J. Jayz halsbandJ. JAYZ kettingOTTO
€ 22,99
PANDORA Charm in mijn hart 791814EN62-Pandora Pandora
€ 39,00

Wait... Zijn Katy Perry en The Weeknd aan het daten?

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer