Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Dit zijn de redenen waarom je maar niet verliefd wordt

FC Girls, 18 december 2017

Dit zijn de redenen waarom je maar niet verliefd wordt

Love

Al je vriendinnen zijn head over heels en kunnen maar niet ophouden met vertellen hoe amazing hun boyfriends zijn. En jij? Geen idee eigenlijk, jij bent helemaal niet verliefd. Sterker nog, je kan je niet eens herinneren dat je ooit verliefd bent geweest. Weird? Nee hoor, dit kunnen redenen zijn waarom je maar niet verliefd wordt!

#1. Je wil het te graag

Ben je constant op zoek naar een leuke jongen en grijp je elke kans aan om boys te spotten? Jep, vergeet het dan maar. Als je er te veel mee bezig bent, dan zal het juist niet gebeuren. Vergelijk het maar met een zoektocht naar het pérfecte jurkje van je favoriete stof: als je er keihard naar zoekt, vindt je hem niet. Tot je er totaal niet meer mee bezig bent en je hem ineens in de etalage ziet hangen!

#2. Je houdt jezelf tegen

Wanneer je non-stop aan jongens denkt omdat je zo graag verliefd wilt worden, is de kans heel erg groot dat je jezelf juist saboteert. Je houdt jezelf dan namelijk tegen om verliefd te worden! Probeer het een beetje los te laten en laat het vanzelf maar op je pad komen. Trust us, dat zal zeker gebeuren!

#3. Je stelt te veel eisen aan jongens

Hij moet blond haar hebben, een strak lichaam en een zongebruinde huid. Oh ja, en zijn neus mag niet te groot zijn. Dat vind je namelijk niet zo mooi. Stop right there! Natuurlijk mag je best wat eisen stellen aan je future boyfriend. Maar hey, niemand is perfect. Laat jouw ideaalbeeld een beetje los, want zijn imperfecties kunnen hem juist perfect maken. En als je echt verliefd bent, dan doen deze kleine imperfecties er ook helemaal niet meer toe. Don’t worry girl!

#4. Je hebt slechte ervaringen

Heb je eerder een relatie gehad dat één grote ramp was? Dan is de kans groot dat je nu iemand zoekt die wel geweldig is en waar je het supergezellig mee kan hebben.  Maar met de slechte ervaringen van je vorige relatie in je achterhoofd, hou je jezelf juist tegen om écht verliefd te kunnen worden. Probeer jezelf open te stellen en wees niet bang om een nieuwe relatie aan te gaan!

Dit zijn zes gênante momenten die in iedere relatie voorkomen!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer