menu
Love

Dit zijn de redenen waarom je je tegenpool moet daten

FC Girls, 03 oktober 2017

Dit zijn de redenen waarom je je tegenpool moet daten

d

Het daten van je tegenpool is een échte aanrader, ook al lijkt het in eerste instantie niet zo. Met het daten van je tegenpool leer je andere perspectieven kennen en krijg je een beter inlevingsvermogen. Dus ben je onlangs op date gegaan met iemand die totaal het tegenoverstelde is van wat jij bent? Geen paniek! Dit zijn vier redenen waarom je tegenpool daten juist een goed idee is. 

#1. Drukte en kalmte in één.

Je date en jij zijn qua persoonlijkheid totaal verschillend, maar dat is nou juist fijn! Als jij bijvoorbeeld héél zenuwachtig bent voor een presentatie op school, kan je date je leren te kalmeren in deze situaties. Dit werkt natuurlijk ook andersom! Win-win situatie toch?  

#2. Communicatie skills on point.  

Het is van extreem belang dat je tijdens je date goed weet te communiceren. Houd rekening met het feit dat je date zijn gevoelens waarchijnlijk op een hele andere manier uit. Sta daar dus open voor en geef hem de ruimte. Don't worry, you got this girl! 

#3. Je wordt sympathieker.

Sympathiek zijn is toch wel één van de mooiste eigenschappen die je als mens kunt hebben. Je hebt vaak veel begrip voor anderen, je bent vriendelijk, je bent goed in het onderhouden van relaties en je kan je goed inleven. Believe us, dit is zeker iets positiefs! 

#4. Het perfecte advies.

Let’s be honest. Het zoeken van een oplossing voor een probleem kan lastig zijn. Wij girls zijn way too good in overthinking. Gelukkig heb jij je tegenpool die het perfecte (en wat jijzelf nooit had kunnen bedenken) advies voor je klaar heeft liggen. Woohoo! Toch wel goed dat je je tegenpool bent blijven daten toch? ;) 

Deze dingen herken je als je boyfriend lazy is! 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer