Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Dit zijn de perfecte series om te kijken met je boyfriend

FC Girls, 25 februari 2018

Dit zijn de perfecte series om te kijken met je boyfriend

fdv

Soms zitten jullie uren te kijken naar het hoofdscherm van Netflix en komen jullie er gewoon niet uit welke serie jullie willen kijken. Het liefst kijk jij 20 afleveringen Riverdale en vindt hij een afleveringetje Suits wel genoeg. Het is soms best lastig om een juiste serie voor jullie beiden uit te zoeken, right? Daarom zetten wij het leukste lijstje voor jullie op een rij.

#1. 13 Reasons Why

13 Reasons Why is one of our favourite shows! Dit is een spannende en heftige serie waarin er een verhaal van een meisje wordt verteld door middel van opgenomen spraaktapes. Deze serie is bedacht door Selena Gomez en werd meteen al superpopulair!

#2. The End Of The Fucking World

The End Of The Fucking World is een hele nieuwe serie, maar wij zijn nu al fan! Als jullie houden van een spannende en avontuurlijke serie is deze perfect voor jullie!

#3. Narcos

Inmiddels staat het derde seizoen van Narcos op Netflix. Kennen jullie deze spannende serie over de drugshandel al? Warning, je kijkt 'm binnen een paar dagen weg.

#4. Modern Family

Zijn jullie meer op zoek naar een grappige binge serie? Dan is Modern Family perfect voor jullie. Hi-la-risch!

#5. Stranger Things

We love Stranger Things! Deze serie gaat over buitenaardse wezens die tevoorschijn komen in een klein dorpje. Naast de serie zijn we ook helemaal fan van de cast, Millie Bobby Brown is zo cute!

#6 Seven Seconds 
Seven Seconds is er eentje in de categorie gloednieuwe originals en is te zien sinds 23 februari. De dood van een 15-jarige Afro-Amerikaanse jongen in Jersey City wordt door de politie in de doofpot gestopt, maar anderen willen de waarheid boven tafel krijgen. Klinkt als een spannende serie die jullie willen volgen, right?

Lees ook: Dit zijn de lekkerste break-up songs

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer