Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Dit zijn de meest romantische winterdates

FC Girls, 10 januari 2018

Dit zijn de meest romantische winterdates

d

We zitten midden in de koude (te koude) wintermaanden. Je kunt er natuurlijk flink tegenop zien, die kou en soms zelfs hagel en sneeuw, maar zo’n nieuw seizoen geeft ook genoeg inspiratie voor romantiek.

#1. Romantische strandwandeling
In de winter naar het strand? Brrrr. Het kan zeker! Op een zonnige frisse winterdag het strand op en terwijl je de zee hoort bulderen, lopen jij en je boyfriend hand in hand langs de kust. Warm je een uurtje later op met een grote kop chocolademelk met veel slagroom.

#2. Een dagje in de Winter Efteling
Hou je van sprookjes, maar is je vriend meer van de spanning en sensatie? Breng dan samen een bezoekje aan de Winter Efteling! Hier kun je namelijk romantiek en spanning met elkaar combineren.

#3. Varen door een lichtfestijn
Van 30 november 2017 tot 21 januari 2018 vindt het Amsterdam Light Festival plaats. Om de donkere wintermaanden door te komen, wordt de stad omgetoverd tot een groot lichtfestijn. Je kunt vanaf het water genieten van alle prachtige lichtkunst of vanaf de kade fietsend langs de grachten. Maar als je er liever de tijd voor wil nemen, kies dan voor de speciale looproute door de stad.

#4. Netflix & chill
Denk je nu: ‘leuke ideeën hoor, maar ik blijf toch liever binnen met die ijzige kou buiten’, dan is dat natuurlijk ook prima. Een tip voordat jij je op de bank nestelt: zorg voor de nodige comfort food en maak van tevoren gevulde speculaas of pompoenkoekjes. Gaat je huis heel lekker van ruiken!

 5 redenen waarom samen wakker worden geweldig is.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer