Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Dit zijn de leukste lunchplekjes in Amsterdam

FC Girls, 19 mei 2018

Dit zijn de leukste lunchplekjes in Amsterdam

eten

Ook altijd op jacht naar dat ene leuke plekje om met je girls of boy te lunchen? Herkenbaar! Uiteindelijk beland je gewoon weer in dat ene standaard tentje of nog erger, de Macdonalds. Hieronder vind je de leukste  (lees: Insta worthy) lunchplekken in Amsterdam. Happy to help!

#1. Coffee & Coconuts

Als je ziet wat voor lekkere dingen er bij dit restaurant op de kaart staan, wil je hier zeker een keer zijn geweest. Er worden veel biologische hapjes en drankjes verkocht. Ook kan je heerlijk relaxen in chille zitzakken. Coffee & Coconuts is gevestigd op de Ceintuurbaan.

#2. Bulls And Dogs

Wie een echte snoepert is moet Bulls and Dogs in de van Woustraat echt proberen! Hier verkopen ze namelijk de welbekende freakshakes. Dit zijn enorme milkshakes met verschillende soorten snoep en koek erin. Een echte caloriebom, maar zeker het proberen waard.

#3. The Avocado Show

Je raadt het al. Alles in dit restaurant draait om avocado’s! De gerechten worden allemaal gemaakt met de groene vrucht. En het allerleukste, ze hebben nu ook een shop. 100 meter van het restaurant kan je superleuke avocado items scoren. Je vindt dit avocado-walhalla in de Daniel Stalpertstraat.

#4. Vegan Junkfood Bar

Wie niet van vlees houdt, of eens een keer iets anders wil proberen moet hier zeker een keer heen. De Vegan Junkfood bar is gespecialiseerd in - suprise - vegan food. Vegan -burgers, -kip, -bitterballen en ontelbaar veel andere soorten gerechtjes kan je hier bestellen. Yummy en mooi, probeer daar maar eens geen Insta van te maken! De Vegan Junkfood Bar heeft drie locaties in onze hoofdstad.

#5. Burgerfabriek

OMG, als je verslaafd bent aan hamburgers is dit de perfecte plek om een keer te proberen. Burgerfabriek maakt verse hamburgers die je zelf samen kunt stellen. Ook serveren ze hot dogs, visgerechten en verschillende soorten salades op hun locatie in de Warmoesstraat. Enjoy!

Lees ook: Zo kun je zien of je zonnebrand nog goed is

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer