Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Beauty

Dit zijn de 7 bizarre beautytrends van 2018

FC Girls, 18 januari 2018

Dit zijn de 7 bizarre beautytrends van 2018

d

2017 was een jaar vol leuke, maar ook heel bizarre beautytrends. En 2018 zal niet anders zijn. We weten al welke trendkleur hot zal zijn in het nieuwe jaar en nu weten we ook welke andere trends hun opmars zullen maken. Pinterest voorspelde de zeven beautytrends die we mogen verwelkomen.

#1. Gigantische wimpers
Vorig jaar lag de focus volledig op onze wenkbrauwen, maar die moeten nu plaatsmaken voor lange wimpers. Wimperextensions, wimperverlenging en gekleurde mascara: zolang ze maar opvallen!

#2. Oliereiniging
Wil je een zachtere huid, gladder haar en glanzende lippen? Dan moet je voor een oliebehandeling kiezen. Dit jaar draait het helemaal om de oliën!

#3. Geometrische nagelontwerpen
2018 heeft heel wat in petto als het gaat om nail art. We krijgen een overload aan graphic nail art en coole geometrische designs met doorzichtige patronen. Dus misschien alvast een afspraak vastleggen bij de nagelstyliste? Al zijn we er zeker van dat de eventuele tutorials binnenkort zullen volgen.

#4. Felle oogschaduw
Je mag je dit jaar helemaal laten gaan met de kleuren van je oogschaduw en manieren van toepassen. Edgy, neon en kleurrijke oogschaduw is hot hot hot!

#5. Gezichtsrollers
Een gezichtsmassage is enorm belangrijk als je je huid glad en gezond wil houden. Hierbij kan een gezichtsroller enorm van pas komen.

#6. Heel lang of heel kort haar
Haar op schouderlengte is niet meer van toepassing in 2018. Heel lang haar of een pixiekapsel is helemaal in!

#7. Messy kapsels
Het draait niet meer om perfect gestijld of gekrulde lokken. Hoe rommeliger hoe beter!

Dit zegt je slaappositie over je karakter.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer