Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Dit zijn 7 signalen dat hij met je flirt

FC Girls, 30 november 2017

Elk meisje is af en toe onzeker en als het op boys aankomt nét dat tikkeltje meer. We kunnen jammer genoeg wel eens blind zijn voor aandacht van boys. Toch zijn er genoeg signalen waaraan je kan zien of hij je probeert te versieren. Wil je te weten komen of hij je leuk vindt? Wij vertellen je hoe zijn flirting skills werken!

#1. Zijn glimlach
Elke jongen heeft een andere manier van (glim)lachen, maar er is één ding dat ze allemaal onbewust doen als ze iemand leuk vinden: lachen met glinsterende ogen. Als je merkt dat hij op die manier naar je lacht, is er een grote kans dat hij interesse in je heeft!

#2. Let op zijn lichaamstaal
Trekt hij zijn wenkbrauwen op? Raakt hij zijn haar aan? Maakt hij oogcontact? Komt hij steeds dichterbij? Dit zijn enkele gebaren die erop wijzen dat hij jou ook wel leuk vindt. Opletten dus!

#3. Hij plaagt je zonder gemeen te zijn
Plagen is om kusjes vragen! Raakt hij je subtiel aan of maakt hij grapjes over je? Dit is zijn manier om je aandacht te krijgen.

#4. Hij vraagt hoe je dag was
Jij denkt misschien dat hij gewoon vriendelijk is, maar geloof ons, als hij ernaar vraagt wil hij echt weten hoe je dag was!

#5. Hij onthoudt alles wat je hem verteld
Néé, hij heeft niet toevallig een goed geheugen. Als een jongen interesse in je heeft, let hij op je lichaamstaal en op elk woord dat je zegt. Doordat hij zo aandachtig luistert, onthoudt hij ook alles!

#6. Als je even niet kijkt, staart hij naar je
Blijft hij naar je kijken als jij even niet oplet? Nee, hij kijkt niet naar dat puistje waar je je zo druk over maakt. Als een jongen blijft staren, wil dit meestal zeggen dat hij denkt aan hoe mooi je bent en hoe leuk hij je vindt. Hij kan zijn ogen niet van je afhouden. You go girl!

#7. Hij komt verlegen over als hij bij je is
Tenzij hij superzelfverzekerd is, zal hij verlegen overkomen! Prutst hij aan alles rond hem of beweegt hij heel de tijd zijn been? Nerveus!

Lees ook: Dit herken je als je echt in love bent

Beeld: Unsplash

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer