Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

Dit zijn 10 struggles tijdens de sale die je sowieso herkent

FC Girls, 14 januari 2018

Dit zijn 10 struggles tijdens de sale die je sowieso herkent

d

YAY: de sales zijn weer begonnen! Toch is shoppen tijdens de koopjesdagen niet altijd zo fun als het lijkt. Deze tien struggles herken je sowieso.

#1. Jouw maat zit er niet meer tussen
Je ziet een mooi jurkje, maar helaas hangen er alleen nog hele kleine of hele grote maten in de rekken. Daarna spot je een paar leuke sneakers, maar ook daarin is je maat al uitverkocht. Grrr…

#2. Vlekken kom je geregeld tegen
Na lang zoeken vind je eindelijk de perfecte sweater in de juiste maat, maar in het pashokje zie je dat er een gigantische make-upvlek op de kraag zit. Nooo!

#3. De nieuwe collectie is niet veilig
Je kijkt tussen de rekken met kortingen, en voor je het beseft ben je tussen de nieuwe collectie aan het kijken. En natuurlijk word je net daar smoorverliefd op een jas. Typisch…

#4. De winkel is één grote puinhoop
De verkopers hebben tijdens de sales natuurlijk niet de tijd om alles constant netjes op te hangen. Gevolg: een warboel van kledingstukken waar net iets tussen zit dat jij wil passen. Ook de tafels zien er niet uit. Die zijn na nog geen uur omgetoverd tot onoverzichtelijke bergen kleren.

#5. Lange wachtrijen
De wachtrijen voor de pashokjes zijn zó lang, dus je kan niet anders dan in de winkel je kleren passen. Het is niet alleen gênant om daar halfnaakt te staan, de verkoopster komt het je ook nog eens verbieden. En de rij aan de kassa is ook geen lachertje.

#6. Je mag maar vijf stuks passen
Je staat na een halfuur aanschuiven eindelijk als eerste in de rij bij het pashokje. Je hebt een berg kleding op je arm, omdat je niet nóg eens zo veel tijd wil verliezen met terugbrengen. En dan krijg je te horen dat je slechts vijf stuks mag meenemen in de kleedkamer. Wat?!

#7. Je kan toch niet zo goed hoofdrekenen als je dacht
30 % van 89 euro, hoeveel is dat ook weer? Gelukkig heb je je smartphone bij om dat rekenwerk voor jou te doen.

#8. Je doet heel wat miskopen
Het is heel verleidelijk om véél minder te moeten betalen voor een item, maar dat wil niet zeggen dat je al-les moet kopen. Eenmaal thuis besef je dat je die fluoroze glitterjas misschien toch niet zo vaak zal dragen.

#9. Op je budget letten lukt niet
Je koopt altijd te veel. Op voorhand leg je jezelf een strikt budget op en je bent vastberaden om daar niet over heen te gaan. Zodra je in de winkelstraat bent, komt er plots heel wat speling op die limiet.

#10. Een lijstje was eigenlijk overbodig
Je bent beter voorbereid dan ooit. Je hebt zelfs een lijstje met wat je nodig hebt. Toch kom je na een dagje shoppen thuis met slechts één of twee dingen die daarop stonden. Oeps!

Heeft de sales je uitgeput en heb je toch niet alles kunnen vinden? Wij hebben nog wat toffe sale items voor je op een rijtje gezet. Happy shoppings (lekker chill achter je pc) girl!

Only JeansONLY Sans-online
€ 49,99 € 25,00
Cocktailjurk 'Samantha'Anna & ella ABOUT YOU
€ 39,90 € 27,90
Sporty Glitter Flared Pants - GreenMy Jewellery My Jewellery
€ 39,95 € 27,97
Puma BASKET PLATFORM STRAPVR Sneakers laag black/icelandic bluePuma Zalando
€ 109,95 € 66,00
Jumpsuit 'PLUNGE LACE PLAYSUIT'Boohoo ABOUT YOU
€ 21,90 € 7,90
CoolCat Dames Jurk Nxfann ZwartCoolCat CoolCat
€ 34,99 € 10,00

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer