Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Dit zegt je sterrenbeeld over wat voor vriendin jij bent

FC Girls, 29 december 2017

Dit zegt je sterrenbeeld over wat voor vriendin jij bent

girl

Iedereen is anders in een relatie. De een is heel grappig en de ander juist supervolwassen. Ben jij altijd al benieuwd geweest naar wat voor vriendin jij eigenlijk bent? De sterren hebben het antwoord! Herken jij jezelf hierin?

Waterman – de onafhankelijke vriendin
Je bent een zorgzaam en loyaal type, maar je hebt geen tijd voor onzinnigheden in je relatie. Als er iets aan de hand is, vraag je ook niet snel om hulp. Je hebt dan gewoon wat ruimte nodig voor jezelf. Nothing wrong with that, maar het kan geen kwaad om je lover soms om hulp te vragen!

Vissen – de gevoelige vriendin
Je bent gepassioneerd en je geeft veel liefde. Maar daar wil je natuurlijk ook veel liefde voor terug! Dat kan voor een ander benauwd worden. Je voelt je het beste als je een relatie hebt met iemand de je creatieve kant waardeert. Zo voelen jij en je lover je helemaal happy!

Ram – de eerlijke vriendin
Je bent recht voor z’n raap en dat straal je ook uit. Jouw boyfriend kan je openheid wel waarderen. Je kunt soms humeurig zijn en daardoor onbewust afstand creëren in je relatie. Dat zou zomaar eens kunnen uitlopen in een ruzie en dat wil niemand! Een ram kan namelijk intens boos worden.

Stier – de logisch denkende vriendin
Jij denkt altijd logisch na, ook in je relatie. Al je vriendinnen hebben wel eens een stukgelopen relatie meegemaakt, maar jij valt gewoon gelijk voor de juiste persoon. Yay! Je neemt niet graag risico’s en valt eigenlijk nooit op mysterieuze boys. Als de relatie maar goed is, right girls?

Tweeling – de avontuurlijke vriendin
Je bent easygoing en het klinkt met vrijwel iedereen. Je hebt altijd de leukste date-ideeën, saaie dates bestaan dus niet voor jou! Je komt erg zelfverzekerd over, al voel je jezelf niet altijd zo. Let op dat je daardoor niet te sarcastisch uit te hoek komt.  

Leeuw – de extravagante vriendin
Overal waar jij komt, sta je met jouw stralende karakter gelijk in het middelpunt. Je hoeft dan ook totaal geen moeite te doe om je aan iemand te binden. Maar als iemand echt jouw aandacht trekt, dan ga je er helemaal voor. Al blijf je het wel leuk vinden om sneaky met anderen te flirten. ;)

Maagd – de hardwerkende vriendin
Je regelt altijd alles in jullie relatie, misschien regel je zelfs wel te veel. Je benadert elke situatie systematisch. Jep, zelfs als het om de liefde gaat. Je lover zal je karakter waarderen, maar het kan nooit kwaad om zo nu en dan iets spontaans te doen. Niet alles hoeft systematisch aangepakt te worden!

Weegschaal – de vriendin die niet doorheeft hoe aantrekkelijk ze is
Hello, wake up girl! Je bent ontzettend knap, maar omdat je niet doorhebt hoe aantrekkelijk je bent duw je jongens snel in de friendzone. Oeps! Je neemt het liefst niet te vaak initiatief en bent een beetje afwachtend. Dat is helemaal niet nodig, want met je looks mag je best vaker op de voorgrond treden!

Kreeft – de ongelovige vriendin
You’re sexy and you know it! Alleen kun je het maar niet geloven als anderen dat ook tegen jou zeggen. Je bewaart altijd een veilige afstand omdat je niet gekwetst wil worden en je vindt het het fijnst als jouw boyfriend hetzelfde denkt als jij.

Schorpioen – de intense vriendin
Je boyfriend heeft geluk met jou, want hij wordt door jou overladen met complimenten. Je bent een doorzetter en je laat je niet zo makkelijk verleiden. Maar wanneer je eindelijk iemand gevonden hebt om een relatie mee te beginnen, dan krijgt diegene al jouw aandacht.

Steenbok – de volwassen vriendin
Je bent eerlijk en volwassen, je lover hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over dingen die geregeld moeten worden. Dat doe jij maar al te graag! Je regelt alles tot in de puntjes, maar let er wel op dat je de ander ook eens de leiding geeft.

Boogschutter – de grappige vriendin
Je weet elke serieuze situatie luchtig te maken door grapjes te maken en je bent meestal goed gehumeurd. Boogschutters zien altijd het beste in iedereen, maar daardoor blijf je misschien wel te lang bij iemand die het niet waard is.

Best. Girlfriend. Ever!

Warehouse Top van fluweel met paillettenWarehouse de Bijenkorf
€ 55,00 € 20,00
Rok 'Viemma PU'Vila ABOUT YOU
€ 34,90
Blink pumps zwartBlink Nelson
€ 44,99 € 23,99
CoolCat Dames Jurk Nwrapley RoodCoolCat CoolCat
€ 19,99 € 5,00
Panty stip zwart Miss EtamMiss Etam PantyMiss Etam
€ 9,99 € 5,00
Zwarte overknee laarsVanHaren Overknee laarsvanHaren
€ 44,90

Droom je van lang haar? Drink dan deze smoothie!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer