Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

Dit zegt je sterrenbeeld over wat voor soort ex jij bent

FC Girls, 22 januari 2018

Dit zegt je sterrenbeeld over wat voor soort ex jij bent

love

Zit je in een superfijne relatie met iemand en denk je écht niet aan een break-up, maar heb je stiekem altijd al willen weten wat voor type ex jij zou zijn? De sterren hebben het antwoord! Lees snel verder om erachter te komen wat voor soort soort ex jij bent volgens je sterrenbeeld.

Waterman: de onafhankelijke ex
Stiekem ben je blij dat je relatie voorbij is, want je voelde al een tijdje dat het awkward begon te worden tussen jullie. Nu je weer single bent, wil je graag de ruimte krijgen om te zijn wie je wil zijn. Krijg je die ruimte niet, dan zou je wel eens een beetje geïrriteerd kunnen raken!

Vissen: de aardige ex
Jij bent een superlieve meid en je bent veel te aardig voor iedereen, zelfs als je lover niet zo aardig tegen jou is. Maar ondanks dat probeer je alles zo vriendschappelijk mogelijk te houden met je ex. Helaas is een break-up hierdoor wel intens voor jou, omdat je zoveel waarde hecht aan vriendschappen.

Ram: de ex die verder gaat
Wanneer het uit is met je ex, ga jij gelijk verder met je leven. Sterker nog, je zou het niet eens erg vinden om de volgende dag alweer op een blind date te gaan! Terwijl jouw ex je heel erg mist, laat jij je niet uit het veld slaan en stap je gelijk weer het datewereldje in. Want waarom zou je wachten?

Stier: de chille ex
Na een break-up blijf jij heel logisch nadenken. Wanneer je inziet dat jullie toch niet meant to be zijn, zet je je hier snel overheen en ga je verder. Omdat je een chille ex bent, blijf je ook vaak vrienden met de persoon waar je een relatie mee hebt gehad. Hij hoopt stiekem dat jullie weer bij elkaar komen, maar knipperlichtrelaties zijn dus echt niks voor jou.

Tweelingen: de knipperlichtrelatie ex
Tweelingen daarentegen hebben wel weer wat met knipperlichtrelaties. Je bent avontuurlijk en kent geen angst, daarom zijn break-ups ook nooit een groot probleem voor jou. Maar vanwege je besluiteloze karakter kom je vaak in knipperlichtrelaties terecht. Tja, jij kan er ook niks aan doen dat je met iedereen een klik voelt!

Kreeft: de gekwetste ex
Break-ups komen hard aan bij jou. Je bent een loyaal persoon, dus wanneer iemand jouw vertrouwen breekt dan doet dat je veel pijn. Doordat je snel gekwetst bent en omdat je niet wil toegeven dat je zoveel pijn hebt, blokkeer je hem gelijk op social media. Tijd om hem te vermijden!

hart

Leeuw: de beledigde ex
Nee, het kan je helemaal niks schelen dat het uit is tussen jullie. En nee, je bent niet  boos! Oké, misschien wel een beetje. Eigenlijk ben je meer beledigd, omdat je zoveel tijd hebt gestoken in iemand die het niet waard is. Je probeert cool te blijven en doet je best om vrienden te blijven met je ex, maar al snel kom je erachter dat zelfs een vriendschap niks is voor jullie.

Maagd: de ex die het niet los kan laten
Jij zoekt overal een diepere betekenis achter en je analyseert echt alles veel te veel. Daarom heb je ook moeite met het loslaten van het verleden en van je relatie. Maar zie het ook als een voordeel: omdat je zoveel nadenkt over alles, leer je ook van je fouten. De volgende keer kies je dus wél de perfecte jongen uit!

Weegschaal: de ex die je niet kan vergeven
Je houdt absoluut niet van confrontaties en je doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je geen wrok koestert, maar stiekem vergeef je je ex nooit meer. Hij heeft immers al jouw tijd verspild! Gelukkig ben je charmant en heb je geen moeite met het vinden van een nieuwe knappe guy.

Schorpioen: de ijskoude ex
Misschien heb je het zelf niet eens zo erg door, maar je exen zijn best bang voor je! Je beschuldigt al snel iemand van iets en je bent niet bang om verhalen van vroeger in het spel te brengen. En als je ex jouw pijn doet, dan mag hij wel helemaal oppassen. Je ziet er hard uit van buiten, maar eigenlijk ben je veel te streng voor jezelf. Niet alles is jouw schuld en als je op deze manier gaat denken, kun je zonder wrok te koesteren terugdenken aan je ex!

Boogschutter: de ex die hoopt op meer
Je bent grappig en scherp, waardoor het voor jou makkelijk is om na een break-up vrienden te worden met je ex. Maar terwijl jullie vrienden zijn, hoop je stiekem dat jullie toch weer samen zullen komen. Je zal nooit de eerste move maken na een break-up, terwijl je het zo graag wil!

Steenbok: de ex die blij is om weer single te zijn
No joke, je bent écht blij dat je weer single bent. Dit is de ultieme kans om nieuwe mensen te ontmoeten en om iemand te vinden die wel aardig voor je is. Want ja, je ex was toch wel een beetje saai. De break-up doet je pijn, maar je bent blij dat je nu iemand kan zoeken die jou wel helemaal begrijpt.

Dit zijn vijf manieren om een goede indruk te maken op zijn ouders!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer