Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

Dit zegt de vorm van je nagels over je karakter

FC Girls, 09 november 2017

Dit zegt de vorm van je nagels over je karakter

d

Wist je al dat de vorm van je nagels iets zegt over je karakter? Klinkt weird, maar uit een Japans onderzoek blijkt dat de vorm van je nagels je persoonlijkheid kan omschrijven. Wij girls zijn erg benieuwd. Klopt het bij jou?

Lang en smal
Je bent zachtaardig en een échte romanticus. Verder ben je creatief en denk je graag mee. Soms denk je  zóveel, waardoor je snel afgeleid raakt en dus minder alert bent. 

Breed 
Jij zegt wat je denkt en dat kan soms shocking zijn voor de mensen om je heen. Probeer hier daarom rekening mee te houden. Het is mogelijk dat je linkerhersenhelft beter is ontwikkeld, waardoor je verbaal erg sterk bent. You go girl! 

Rond en eivormig
Jij bent 100% chill en relaxt. Jij houdt ervan om dingen in je eigen tempo te doen. No stress dus! Van al je vriendinnen ben jij de sociaalste persoon in de groep. Jij kunt met iedereen goed opschieten en je bent een allemansvriend.

Vierkant
Jij bent erg serieus en vastberaden. Snel van gedachten veranderen doe je niet. Wel heb je superveel lef en durf je de hele wereld aan. Let op dat je vastberadenheid niet tegen je gaat werken, mensen kunnen namelijk denken dat je niet flexibel bent.

Driehoekig
Mensen met driehoekige nagels zijn creatief en bedenken de tofste concepten. Verder ben je gepassioneerd en heb je oog voor detail. 

Amandelvormig
Jij bent eerlijk en trouw. Met je amandelvormige nagels heb je een levendige fantasie en zit je vol met creatieve ideeën. Je hebt moeite met het accepteren van dingen waar je het niet mee eens bent. Heb je het idee dat het je allemaal even te veel wordt? Neem dan een stapje terug en bekijk de situatie van een afstand.

Nails on fleek

Essie Gel Couture Ballet Nudes nagellak - 464 To have and to goldEssie wehkamp.nl
€ 11,99
BOURJOIS LA LAQUE GEL LA LAQUE GELBourjois NagellakICI PARIS XL
€ 10,53
Essie 'Fall 2017' Nagellak - 501 As If!Essie The Make Up Spot
€ 9,99
SALLY HANSEN COLOR THERAPY NAILPOLISH 220Sally Hansen NagellakICI PARIS XL
€ 10,99
SALLY HANSEN COLOR THERAPY NAILPOLISH 130Sally Hansen NagellakICI PARIS XL
€ 10,99
SALLY HANSEN COLOR THERAPY NAILPOLISH 160Sally Hansen ICI PARIS XL
€ 8,00

Welke type uitsteller ben jij? 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer