menu
Fashion

Dit zegt de kleur van je kleding over je karakter

FC Girls, 17 oktober 2017

Dit zegt de kleur van je kleding over je karakter

s

Wist jij dat het veel dragen van een bepaalde kleur in je kleding iets zegt over je persoonlijkheid? En nee, als je obsessed bent met de kleur zwart hoeft dat niet gelijk te betekenen dat je haatdragend bent. Laten we deze opvatting voor eens en voor altijd de wereld uithelpen. Wat zegt je meest gedragen kleur over jouw persoonlijkheid?

#1. Rood

Je besteedt veel aandacht aan je uiterlijk en je krijgt een échte boost als iemand met je flirt. Maar daar blijft het niet bij, want rood staat ook voor opvallen. Je houdt ervan om in the center of attention te staan.

#2. Zwart

Zijn je outfits het liefst all-black? Dan vind je keuzes maken lastig. Wel straal je kracht, stijl en elegantie uit.

#3. Roze

Als pink je happy color is, ben je een goede trooster. Draag je veel baby roze? Dan ben je pas écht een trooster. Meer van het hardroze? Dan straal je zelfverzekerdheid en feminisme uit. Je weet precies wat je wilt en hoe je het wilt. Pas op dat je soms niet te bazig overkomt, want dit kan verkeerd vallen bij de mensen om je heen.  

#4. Blauw

De kleur blauw staat voor intelligentie. Of hoe wij girls het zouden noemen: een geboren leider. Daarnaast zorgt blauw voor een betrouwbare en positieve uitstraling. Vriendinnen komen daarom ook vaker naar jou toe als ze problemen hebben.

#5. Groen

De kleur groen staat voor vernieuwend, fris en positief. En dat ben jij ook! Je staat open voor nieuwe dingen en je bent creatief. Je straalt een bepaalde rust uit en dit trekt mensen aan.

#6. Grijs

Grey is never boring. Met grijze kleding straal je neutraliteit uit. Tijdens een ruzie kies je vaak geen kant, omdat je bang bent om mensen pijn te doen.

#7. Paars

In love met paarse items? Dan ben je spiritueel ingesteld. Je probeert graag nieuwe dingen uit. Daarnaast zit je vol met originele ideeën en weet je voor alles wel een oplossing te bedenken.

#8. Wit

Netjes, symphatiek en vooral puur zijn de woorden die jou het beste omschrijven.

PRETTY COLORS 

PIECES Gebreide Trui Dames RoodPieces Pieces
€ 34,99
Broek AMY VERMONT roodAmy Vermont Design Klingel
€ 59,99
VILA Eenvoudig Vest Dames OranjeVila Vila
€ 39,99
Babes T-Shirt  - WhiteMy Jewellery My Jewellery
€ 24,95
Jacqueline de Yong TruiJacqueline de Yong Sans-online
€ 16,99 € 12,99
50s Nicky Doll Dress in TealCollectif Clothing TopVintage
€ 54,95

Trend alert! Shop nu de allerleukste ear hoops 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer