Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Dit waren de meest onverwachte celebrity break-ups van 2017

FC Girls, 20 december 2017

Dit waren de meest onverwachte celebrity break-ups van 2017

Van sommige koppels zou je verwachten dat ze voor altijd samen zullen blijven. Het is dan ook extra jammer als dat toch niet zo blijkt te zijn. Het afgelopen jaar zijn er heel wat celebs uit elkaar gegaan en de ene break-up was verrassender dan de andere. We zetten de meest verrassende voor je op een rijtje!

celeb

#1. Selena Gomez en The Weeknd

Selena Gomez en The Weeknd waren samen sinds december 2016. We dachten écht dat het een match made in heaven was, maar hun drukke schema’s zorgden ervoor dat ze hun relatie na tien maanden moesten beëindigen. Nooo! Ondertussen werd Selena alweer gespot met ex Justin Bieber en Abel met zijn ex Bella Hadid.

#2. Tyga en Kylie Jenner

Tyga en Kylie Jenner waren samen sinds september 2014. Ook al dachten we dat de twee samen zouden blijven, dat bleek helaas niet het geval. In maart 2017 gingen de twee uit elkaar en nu is Kylie samen met Travis Scott én zou ze zwanger zijn van hem. Heftig!

celeb

#3. Demi Lovato en Guilherme ‘Bomba’ Vasconcelos

Demi Lovato en Guilherme Vasconcelos werden voor het eerst samen gespot in juli 2016. Maar in mei 2017 maakte Demi alweer een einde aan de relatie, omdat ze gewoon niet samen zouden passen als stelletje.

#4. Claire Holt en Matthew Kaplan

‘The Originals’-actrice Claire Holt en Matthew Kaplan trouwden op 28 april 2016, maar hun sprookjeshuwelijk duurde niet lang. Op 27 april 2017 vroeg Matthew de scheiding aan, een dag voor hun 1-jarige huwelijk.

celeb

#5. Paul Wesley en Phoebe Tonkin

Wanneer de ‘Vampire Diaries’-acteurs Paul Wesley en Phoebe Tonkin precies uit elkaar gingen is niet helemaal duidelijk, maar het was ergens begin 2017. Het koppel begon in 2012 te daten en was volgens ons dan ook een perfecte match. Maar blijkbaar dachten ze er zelf anders over… Bummer!

#6. Sarah Hyland en Dominic Sherwood

‘Vampire Academy’-acteurs Sarah Hyland en Dominic Sherwood ontmoetten elkaar op de set en waren samen sinds maart 2015. In augustus 2017 zette Sarah jammer genoeg een punt achter de relatie. Ondertussen heeft ze opnieuw de liefde gevonden bij Wells Adams.

OMG: deze bizarre kerstwenkbrauwtrend moet je proberen!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer