Love

Dit moet je NIET doen als je afgewezen bent

FC Girls, 06 april 2018

Dit moet je NIET doen als je afgewezen bent

a

Afgewezen worden door een guy is superpijnlijk. Maar it happens to the best of us. Een blauwtje lopen hoort er nou eenmaal bij. Gelukkig zijn er genoeg vissen in de zee en kom jij de ware echt nog wel een keertje tegen. Maar voor nu is het goed als je onthoudt dat dit een paar dingen zijn die je echt niet moet doen als je wordt afgewezen.

#1. Relax girl!
Het eerste wat je denkt is paniek! Ik sta nu vet voorschut. We got some news for you! Je staat echt niet voor schut. Het is superstoer van je dat je durft toe te geven dat jij iemand wel ziet zitten. Ook als hij jou niet leuk vindt op die manier.

#2. Just keep going
Jij droomt al maanden van deze te leuke guy en nu ben je erachter gekomen dat hij iemand anders leuk vindt. Bummer! Maar probeer er niet te lang mee te zitten. Tuurlijk is het heel erg vervelend. Maar life isn’t always about roses.

#3. Ice queen
Jij bent eigenlijk vet verdrietig, maar je doet er alles aan om dit maar niet te laten zien. Stop it girl. Het is niet goed voor je om al je emoties op te kroppen, daar word je niet gelukkiger van. Een goed potje janken is soms precies wat je nodig hebt om over die boy heen te komen.

#4. Don’t keep hoping for something more
Je wilt het liefst denken dat die leuke jongen zich wel bedenkt. En dat hij je een berichtje stuurt en vertelt dat hij ook smoorverliefd is op jou. Keep on dreaming chick. De kans dat dit gebeurt is superklein. Geef hem gewoon een beetje space en als hij niks meer van zich laat horen weet je wat dit betekent.

#5. Keep your cool
Wij snappen hoe frustrerend het is wanneer je crush je niet leuk vindt. Het liefst wil je boos op hem worden, maar hier wordt je situatie echt niet beter van. Hoe lastig het ook is probeer te accepteren dat je crush niet de juiste persoon voor jou is, maar misschien kunnen jullie wel goede vrienden worden.

Love sucks, maar als jij een guy tegen komt die wel helemaal weg van je is, ben jij deze jongen binnen een seconde vergeten.

Retail therapy 

Flared Velvet Pants - OcherBroek wijde pijpenMy Jewellery
€ 29,95
Pieces T-shirt Wit 17087564Pieces T-shirtVan Tilburg Online
€ 14,99
Oversized spijkerjackMango Mango
€ 59,99
Roze Asics Tiger Sneakers GEL LYTE V SANZE WMNTrendy sneakerOmoda
€ 129,94
SQUARE SEPIA SUNNIESComegetfashion Comegetfashion
€ 14,99
Vila Sweater Female OranjeVila Miinto
€ 34,99

Lees ook: 6x de beste datingtips voor shy girls

Beeld: Imaxtree

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer