Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Dit moet je doen bij liefdesverdriet

FC Girls, 09 mei 2018

Dit moet je doen bij liefdesverdriet

liefdesverdriet

Liefdesverdriet is vreselijk en het voelt alsof het nooit overgaat. Maar geloof mij; dat gaat het wel! Door deze stappen te volgen ben je supersnel over jouw liefdesverdriet heen en ben je binnen no-time gelukkiger dan ooit.

#1. "Geen contact-periode"

Zorg dat je je ex niet meer spreekt of ziet als het net uit is tussen jullie. Verwijder hem op social media zodat je zijn foto's op Instagram niet meer hoeft te zien of op snapchat kan zien wat hij allemaal uitspookt. Het is supermoeilijk, maar je kan het! Elkaar app'jes blijven sturen zorgt misschien voor verwarring en hierdoor kan je elkaar nooit los laten. Zorg dat je elkaar de tijd en ruimte geeft in deze vervelende periode.

#2. Cry it out

Je mag best verdrietig zijn. Gooi het er uit en zorg dat de lieve mensen om je heen je troosten. Dit lucht op. Maar blijf niet te lang hangen in je verdriet, kop op!

#3. Girls time!!!

Besteed tijd met je vriendinnen. Shoppen, elkaars haar of make-up doen, een gezellige film kijken. Zorg dat je afleiding hebt en geniet van de liefde van jouw girls!

#4. Maak tijd voor jezelf

Zie het als iets positiefs dat je nu single bent. Je hoeft nu niet meer rekening te houden met een jongen. Maak tijd voor jezelf; doe wat jij leuk vindt. Zorg dat je er uitziet zoals jij wil, doet wat jij wil en om gaat met wie jij wil! Jij bent de baas. Wees sterk en zorg dat je doet waar jij je fijn bij voelt. Dan ben je zo over je liefdesverdriet heen, you got this girl!

Beeld: IMAXtree

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer