Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Dit moet je doen als hij niet reageert

FC Girls, 27 april 2018

Dit moet je doen als hij niet reageert

aaaa

Grrr! Waarom stuurt hij nou niks terug? Moet ik hem nou een berichtje sturen of juist niet? Ja girl, we’ve all been there en het is superfrustrerend. Om het allemaal wat makkelijker voor je te maken hebben wij wat opties voor je bij elkaar gezocht, zodat jij precies weet wat je in deze situatie moet doen. We got you girl!

#1. Spam spam spam
Al wil je hem nog zo graag honderd berichtjes sturen, doe het niet. Je wilt namelijk niet opdringerig overkomen. Blijf dus uit de buurt van je telefoon.

#2. Casual
Maar een keer een casual berichtje mag echt wel. Maak er dus niet een mega big deal van dat hij niks terugstuurt. Maar begin een nieuw gesprek over iets anders.

#3. IRL
Probeer hem als het kan in real life aan te spreken. Dan kan je meteen aanvoelen wat zijn deal is? En of hij je ziet zitten of niet.

#4. Be careful
Pas op tegen wie je allemaal klaagt over deze jongen. Je weet namelijk niet of hij diegene kent en of hij er misschien lucht van krijg. Jij hebt er echt geen zin in dat dit een public affair wordt.

#5.Who run the world?
Girls! Never wait around for a boy. Als een jongen jou echt heel erg leuk vindt zou het niet zo'n moeite moeten zijn om te antwoorden op jouw berichtjes. Laat die jongen maar lekker gaan. Jij verdient véél beter!

Lees ook: Dit gebeurt er op vakantie met je vriendje

Beeld: Imaxtree

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer