Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Dit kan je beter doen dan die jongen appen

FC Girls, 26 maart 2018

Dit kan je beter doen dan die jongen appen

fea

Al je vriendinnen zeggen het al: jij valt altijd op bad boys! Eigenlijk weet je zelf ook wel dat hij helemaal niet zo leuk is, maar je kan het niet laten om hem een berichtje te sturen. Girl, we feel you. Je kan er soms niks aan doen. Nou, eigenlijk wel! Deze 9 dingen kan je véél beter doen dan hém een berichtje sturen.

#1. Bel, app of Facetime je besties

Wie leuker zijn dan die ene jongen? Je vriendinnen natuurlijk! In plaats van hem appen is lol maken met je best friends veel beter. Je vriendinnen zijn namelijk wel écht geïnteresseerd. Chicks before pricks!

#2. Kijk vijf extra afleveringen Riverdale

Nog iets wat veel belangrijker is dan die stomme jongen? Riverdale! Heb jij het nieuwe seizoen al gezien? Wij zijn helemaal fan. Binge in 3,2,1…

#3. Maak een perfecte selfie

Wil je hem even duidelijk maken wat hij allemaal mist? Instagram is your best friend. Maak een perfecte selfie en post hem op Instagram, Facebook of je Snapchat story. Nu moet hij je wel gaan missen.

#4. Werk aan jezelf

De beste afleiding ? Een work-out! Het is heerlijk om je hoofd helemaal leeg te maken (inclusief hij) tijdens het sporten. Daarnaast is het ook supergezond. Tip: neem je oude iPod mee i.p.v. je telefoon. Zo kan je hem helemaal niet appen.

#5. Ruim je kamer op

Jep, zelfs je kamer opruimen is leuker dan die jongen. Zet een lekker muziekje op van Justin Bieber of Ronnie Flex en opruimen maar. Dubbel win!

#6. Douche zo lang je maar kan

Er is niets beter dan een lange, lange douchebeurt waarin je je benen scheert, je haren wast en vijf liter douchegel gebruikt. Laat de douche zo lang mogelijk aanstaan en was alle gedachtes van die stupid boy weg.

#7. Bestel pizza

Het verschil tussen die stomme guy en pizza is ontzettend groot. Je pizza zal wel naar je luisteren, van je houden en misschien zelfs een berichtje terugsturen. Dat kunnen we niet verwachten van boys, zucht.

#8. Stalk je aardsvijand op Facebook

Houd jij er stiekem ook zo van om meisjes te stalken op social media? Trust us, wij doen het ook. Zelfs je grootste aardsvijand verdient nog meer jouw aandacht dan hij.

#9. Verwijder zijn nummer

Het aller makkelijkste: verwijder zijn nummer. Doei stomme jongen!

Lees ook: Zo zorg je ervoor dat je comfy slaapt als je ongesteld ben

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer