Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Dit is volgens jouw sterrenbeeld je ideale woonplaats

FC Girls, 04 november 2017

Benieuwd wat jouw ideale woonplaats is? Het staat allemaal geschreven in de sterren. Laten we eens kijken waar jij je het meest thuis zou voelen, aan de hand van je sterrenbeeld. Van Londen tot Ibiza, wat is jouw ideale woonplek?

#1. Weegschaal - Praag
Voor een weegschaal is het fijn dat ze harmonie en energie in een stad vinden. De weegschaal is creatief en hecht waarde aan cultuur. Praag is een stad met veel historie en dat vind jij wel interessant. Jij voelt je het fijnst in een veilige stad. Praag is een stad vol met harmonie, goede energie en er zijn veel interessante dingen te beleven. Praag is daarom the perfect city for you.

#2. Schorpioen – Tokio
Jij bent een intens type en je gaat graag mee met de flow. Jij kent alle nieuwe hippe tentjes en je vind het onwijs leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Jij kan erg genieten van een stad die leeft en die nooit stilstaat. De stad Tokio zou daarom de perfecte stad voor jou zijn. Tijd voor een uitdaging!

#3. Boogschutter – Rome
Jij staat bekend om je avontuurlijke karakter en reizen is hélemaal je ding. Wanneer je op vakantie gaat zoek je het liefst de zon op. Je bent simpel en leergierig. Rome is de perfecte woonplaats voor jou.

#4. Steenbok – Genève

Familie en werk zijn voor jou belangrijk. Je vind het fijn om met mensen te zijn, maar je hebt zeker je eigen ruimte nodig. De omgeving waarin je bent moet vooral inspirerend zijn. Daarom is Genève the place to be.

#5. Waterman - Berlijn
Vriendschap is voor jou het allerbelangrijkst. Je bent menslievend en je helpt graag anderen. Jij moet je vrij in je omgeving voelen, waar je kan doen wat je zelf wilt. Daarom is Berlijn de ideale woonplaats voor jou.

#6. Vissen – Parijs
Jij bent positief en romantisch aangelegd. Jij geniet wanneer je door de mooiste straten loopt. Parijs is the place to be voor een romanticus. Wie zou nou niet in de stad van de liefde willen wonen?

#7. Ram – New York
Jij hebt avontuur, spanning en sensatie nodig. Je bent met van alles tegelijkertijd bezig en you love it. Jij hoort niet thuis op het platteland, maar in een stad die nooit slaapt. Welcome to New York baby!

#8. Stier- Kopenhagen
Uiterlijk speelt voor jou een belangrijke rol. Je hecht veel waarde aan één plek en je wilt het liefst niet vaak verhuizen. Jij zoekt luxe en comfort. Jouw ideale woonplaats is Kopenhagen: waar gezelligheid centraal staat.

#9. Tweelingen – Londen

Jij houdt van leren, communicatie en educatie spelen dus een belangrijke rol in jouw leven. Daarom is the perfect place voor jou Londen. Je kan er namelijk veel doen, van concerten tot musea. Londen: de plek waar je je nooit verveelt.

#10. Kreeft – Amsterdam

Familie is héél belangrijk voor je. Jouw ideale stad moet gezellig, mooi en veilig zijn. Dan ben je helemaal blij! Nu blijkt Amsterdam de veiligste stad van Europa te zijn en ben je ook nog eens lekker dichtbij je familie. Win-win situatie!

#11. Leeuw – Ibiza

Je bent goed in netwerken en je vind in de picture staan geen enkel probleem. Mensen entertainen is hélemaal jouw ding en hier maak je het liefst ook je werk van. Ibiza is daarom de ideale woonplek voor de leeuw.

#12. Maagd – Stockholm
Jij bent netjes aangelegd en voelt je het fijnst als je leven in balans is. Verder hecht je waarden aan natuur en ruimte. Een plek waar orde is vind je fijn. Stockholm is daarom the perfect place voor jou. Naast deze bruisende stad is er veel natuur.

Beeld: Unsplash

Lees ook: 5x dit herken je als je hangry bent

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer