Love

Dit is het perfecte leeftijdsverschil in een relatie

FC Girls, 12 januari 2018

Dit is het perfecte leeftijdsverschil in een relatie

hart

De één valt op jonge boys terwijl de ander het fijner vindt om een iets oudere en meer volwassen guy te daten. Maar wat is nou het perfecte leeftijdsverschil in een relatie? Onderzoekers zochten het voor ons uit!

Andrew Francis en Hugo Mialon, twee onderzoekers van de Emory Universiteit in Atlanta, onderzochten maar liefst drieduizend verschillende stelletjes met een leeftijdsverschil. Dit leeftijdsverschil was niet bij ieder stel gelijk en wat bleek? Koppels met een groot leeftijdsverschil hadden een grotere kans om uit elkaar te gaan. Nooo!

Meiden die vijf jaar verschilden met hun lover, hebben 18% meer kans op uit elkaar te gaan. Is het leeftijdsverschil tien jaar, dan heb je 39% meer kans op een break-up en met een leeftijdsverschil van twintig jaar (hello!) is de kans op een break-up maar liefst 95%!

Maar goed nieuws voor girls die maar één jaartje verschillen met je boyfriend: jullie hebben 97% meer kans om samen te blijven. Is dat goed nieuws of is dat goed nieuws? Dit blijkt het perfecte leeftijdsverschil te zijn voor een langdurige relatie!

I love you

Hunkemöller Sweater Lace-up RozeHunkemöller Hunkemoller
€ 24,99
Orelia Love ketting ORE22799Orelia de Bijenkorf
€ 21,00
FEEL THE LOVE PILLOWAccessoireComegetfashion
€ 24,99
Only T-shirtONLY Sans-online
€ 14,99 € 10,00
Love Sweater - Grey/PinkMy Jewellery My Jewellery
€ 49,95
Samsung Galaxy J5 2016 flipcase hoesje - Marmer hartSamsung telefoonhoesjesCasimoda
€ 19,95

Dit is de snelste manier ooit  om je haren te krullen!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Lees meer