Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Dit is de reden waarom je áltijd op bad boys valt

FC Girls, 28 november 2017

Let’s be honest: de bad guys in films zijn vaak heel aantrekkelijk. Toch? In real life is dat (helaas) ook zo, want wij meisjes vallen vaak als een blok voor jongens van het stoere type. En dat terwijl ze ons vaak niet eens goed behandelen... Dus waarom beginnen we dan toch een relatie met zo’n typische bad boy? 

Omdat het spannend is…
Wij meisjes houden van bad boys omdat ze spannend zijn. Omdat ze zo van risico’s houden, doen ze vaak onverwachtse dingen en dat vinden veel meisjes wel héél aantrekkelijk. Jongens die altijd maar lief tegen je doen, worden al snel als saai bestempeld. Ook houden wij wel van stoere jongens met een ruige look in plaats van een softie, al is dat vaak niet de juiste keuze.

Omdat het leuk is om het hard to get-spelletje mee te spelen…
Die jongen waarvan je overduidelijk door heeft dat ‘hij jou zit zitten?' Diegene die altijd maar achter je aan loopt en bijna alles voor je zou doen? Voor die jongens hebben we vaak geen aandacht. Maar een jongen die mysterieus is en hard to get is? Oh la la!

Maar...
Bad boys moet je leren hoe je van iemand houdt. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want zulke jongens veranderen echt niet à la minute in een lieverd. Door zijn ongeïnteresseerde houding krijg je maar geen hoogte van hem en ga je alleen maar extra je best doen. Uiteindelijk wordt je hart gebroken.

Dus meisjes, kies liever voor een jongen die bereid is om even veel tijd en energie in jou te steken als jij in hem. Eentje die er oprecht voor jou wil zijn én je leuk vindt om wie je bent. In tegenstelling tot een bad guy die je enkel ziet als een leuk speeltje.

Loose that bad boy before he breaks your heart!  

Lees ook: Maak je ouders boyfriend proof

Beeld: Unsplash

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer