Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Dit is de oorzaak van Kendall Jenner's paniekaanvallen

FC Girls, 16 januari 2018

Dit is de oorzaak van Kendall Jenner's paniekaanvallen

V

Ongeveer een jaar nadat Kendall Jenner vertelde over haar paniekaanvallen, laat ze nu in een interview weten hoe ze met deze paniekaanvallen omgaat. Cara Delevingne interviewde haar voor het magazine Harper’s Bazaar.

Kendall laat weten: “Alles is verschrikkelijk, het is moeilijk om één ding te noemen. Ik denk gewoon dat de wereld nog meer liefde nodig heeft. Ik hoopte dat ik, hoe cheesy dit ook klinkt, speciale krachten had om Cupido naar de wereld te sturen. Op internet zie je mensen de meest verschrikkelijke dingen over elkaar zeggen. Het is moeilijk om je daar gewoonweg niks van aan te trekken. Het maakt me verdrietig.” Kendall geeft daarom toe dat ze voor een tijdje social media gaat vermijden.

Kendall’s keuze om social media te ontwijken is een goed iets volgens deskundigen. Eerder lieten verschillende studies zien dat social media een negatieve impact kan hebben op je geestelijke gezondheid. Het is belangrijk om naar jezelf te luisteren. Er zijn natuurlijk ook andere manieren om met paniekaanvallen om te gaan, het is daarom belangrijk om goed te kijken waar jij je goed bij voelt.

Dit zijn 18x winter ready voor een laag prijsje.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer