Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Dit is de nieuwste selfietrend op Instagram

FC Girls, 04 juli 2018

Instagramtrends komen en gaan, maar de selfies zullen altijd blijven bestaan. Al veranderen die van tijd tot tijd. Nu is er alweer een nieuwe houding en die verandert je hele look. Meet the ‘migraine pose‘! Ga jij ‘m proberen?


Hoe werkt het?

Het is tijd voor een nieuwe, grappige, maar geniale selfietrend. De ‘migraine pose’ is de meest recente hype die rondgaat op Instagram. Modellen zoals Kendall Jenner, Gigi Hadid en Emily Ratajkowski werden er al mee gespot. Hoe werkt het? Je houdt je vingers of je hand tegen je slaap alsof je een migraineaanval hebt en trekt het een klein beetje naar achter. Zo lijkt je gezicht strakker en wordt de vorm van je oog wat mooier. Simpel toch?


Het was visagiste Nam Vo die met de naam kwam voor de selftietrend. Zij moedigt haar modellen aan om zo te poseren tijdens fotoshoots. Het zou namelijk je handen je gezicht mooi laten omkaderen en het zo meer structuur geven. “En het is goede manier om met je manicure te showen”, vertelde Nam Vo aan Elle.com.     


De Jenners

De it-girls luisteren duidelijk naar Nam Vo’s tip. Kylie Jenner verscheen een half jaar geleden op de cover van LOVE Magazine met de migraine pose. Toeval of niet?

Toch lijkt het erop dat oudere zus Kendall Jenner eerder was dan Kylie. Zij verscheen meer dan een jaar geleden al met de pose.     

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer