Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Celebs

Dit hielp ‘Riverdale’-acteur Cole Sprouse bij zijn depressie

FC Girls, 17 december 2017

Dit hielp ‘Riverdale’-acteur Cole Sprouse bij zijn depressie

f

Mentale gezondheidsproblemen is iets wat nu meer dan ooit voorkomt bij jongeren. En niet enkel ‘normale’ mensen worstelen ermee. Ook celebs kunnen ermee te maken hebben. ‘Riverdale‘-acteur Cole Sprouse vertelt wat hem heeft geholpen bij zijn depressie.

Cole Sprouse is in het verleden altijd al heel open geweest over zijn mentale problemen. In een interview vertelt hij hoe hij omging met zijn depressie en dat kan iedereen die met hetzelfde worstelt helpen. Voor hem was fotografie namelijk een hele goede uitlaatklep. In het interview legt hij uit hoe zijn hobby hem hielp: “Ik was heel triestig. Ik fotografeerde al een tijdje en gebruikte het als uitlaatklep. Het was een manier om iets te creëren en mij beter te voelen. Ik fotografeerde vooral landschappen en er was iets enorm sereens aan die plekken.”

Ontsnappen

Fotografie was zijn manier om te ontsnappen aan de virtuele wereld en een wereld waarin hij het gevoel had dat hij bekeken werd. Dankzij Instagram weten we dat de ‘Riverdale’-acteur een talentvolle fotograaf is, maar we zijn ook blij om te horen dat zijn hobby hem heeft geholpen!

Deze app voor fashionista’s wordt jouw nieuwe verslaving

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer