Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Dit herkent ieder awkward meisje met een relatie

FC Girls, 17 maart 2018

Dit herkent ieder awkward meisje met een relatie

a

Het leven is al moeilijk genoeg als je een awkward girl bent, laat staan als je een vriendje in de mix gooit. Superawkward! Maar relax girl, er zijn nog veel meer meisjes die een sucker zijn als het gaat om love. Dit zijn zeven dingen die je sowieso herkent als jij vet ongemakkelijk bent.

#1 You overthink everything
Je vriend kan je geen simpel berichtje sturen. Want als hij een berichtje stuurt zonder emojii, schiet jij meteen in de stress. Vindt hij je nog leuk of wat? Jij over-analyseert alles. Elk berichtje van jouw vriendje moet worden besproken met de girlsquad.

#2 Het kan gewoon niet waar zijn
Al zegt hij het honderd keer. Of doet hij de allerliefste dingen voor je. Je gelooft nog steeds niet dat hij stapelgek op je is.

#3. SOS
Jij ligt wakker van het idee aan jullie eerste kus. Hoe zal het zijn? Kan ik goed zoenen? Vindt hij dat ik goed kan zoenen? This is so scary.

#4 Wie?
Iemand die met jou flirt? Nee natuurlijk niet, dat gebeurt nooit. Jij denkt dat niemand met jou flirt terwijl dit totaal niet het geval is.

#5 More=more
Hoe leuker jij je boyfriend vindt, hoe ongemakkelijker jij wordt. Als hij een grapje maakt, lach jij heel gek en hard. We have all been there!

#6 Ongemakkelijke stiltes zijn een no go
Als jullie een leuke date hebben en het is net iets te lang stil, kan jij niet stoppen met praten. Jij kan totaal niet tegen ongemakkelijke stiltes waardoor je het alleen maar ongemakkelijker maakt.

#7 Awkward goodbye
Na een gezellig middagje Netflix nemen jullie afscheid bij de deur. En oh nee! Hij wilde je een kus geven en jij ging voor een knuffel en ja hoor the perfect awkward moment.

We awkward girls need to stick together! 

Lees ook:  6x zo weet je dat jullie meer dan alleen vrienden zijn 

Beeld: Imaxtree

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer