Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Dit herken je als je last hebt van fomo

FC Girls, 16 april 2018

Dit herken je als je last hebt van fomo

aaaa

Ja, geef het maar toe. We hebben er allemaal stiekem wel een beetje last van. Fomo, fear of missing out, het overkomt de beste. Want zeg nou eens eerlijk wie wil er nou leuke dingen missen? Dit zijn zes dingen die je so-wie-so herkent als jij ook weleens last hebt van fomo.

#1. Een dag zonder je telefoon? Hell no!
Jij bent heel erg gehecht aan je telefoon en checkt social media dan ook zo vaak mogelijk. Vooral in het weekend, wanneer iedereen vrij is, verlies jij je telefoon niet uit het oog. Want stel je voor dat jij het leukste feestje ooit mist, omdat jij de uitnodiging via social media mist!

#2. De vliegtuigstand is je aartsvijand
Jij checkt niet alleen supervaak je telefoon, maar je telefoon uitzetten is uit den boze! Het begrip vliegtuigstand ken jij niet en wil je ook zeker niet leren kennen. 

#3. Why did i do this?!
Wanneer jij besluit een weekendje thuis te blijven heb je daar eigenlijk vrijwel meteen spijt van. Want wat als je vriendinnen een vet gezellig meidenavondje houden en jij het mist?

#4. Never alone
Jij haat het om alleen te zijn. Je bent het liefst constant omringd door vriendinnen en loved ones. There is never a dull moment with you! 

#5. Comparing
Jullie haar, jullie outfits, eigenlijk jullie hele leven. Jij vergelijkt jezelf constant met andere. Vooral als het op social media lijkt dat diegene een spannender weekend heeft gehad dan jij.

#6. Lonely
Wanneer je vriendinnen lekker samen gaan lunchen, maar jij niet bent uitgenodigd voelt het als het einde van de wereld. Want waarom zouden je vriendinnen jou er niet bij willen hebben. This is so sad!

Als jij weleens last hebt van fomo? Don't worry! We hebben er namelijk allemaal wel een keer last van, maar let op dat je niet teveel geobsedeerd wordt door het leven van andere.

Lees ook: 5x zo maak je vrienden op school 

Beeld: Imaxtree

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer